/Caras severin/Inchiriere de masini

Tractari Auto Otelu Rosu

Strada Revoluției 124, Oțelu Roșu 325700, România

Tractari Auto Otelu Rosu
Inchiriere de masini
5
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G972+W4 Oțelu Roșu, România
+40 721 434 751
tractari-auto-neagu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marian Olteanu
Marian Olteanu4 ani în urmă
Foarte buni,punctuali,oameni de meserie.Nota 10 din partea mea,felicitări pentru ceea ce faceți și țineți-o tot așa! Profesionalism la un preț corect. Multumesc!
Cristiana Cris
Cristiana Cris4 ani în urmă
Baiatul super de treaba! Eu personal am fost foarte multumita.. Recomand aceasta firma.
Adrian Cerna
Adrian Cerna4 ani în urmă
Recomand cu incredere . Profesionalism si promptitudine, nota 10 + . Am plecat in concediu din Tirgu Mures cu destinatia Grecia. .S-a stricat masina chiar in apropiere de Otelu Rosu, am sunat la aceasta firma si sincer nu ne asteptam sa vina platforma asa repede. Cu mult respect familia Cerna cu acel Ford Focus. Mult succes!
Doru Alexa
Doru Alexa4 ani în urmă
Profesionalism și promptitudine. Am sunat și pe lângă serviciile de excepție prestate mi-au recomandat și un service auto bun. S-a tinut cont de ceea ce am discutat la telefon. Nimic de reprosat! Recomand cu încredere! Cu mult respect familia Alexa din Baia Mare
Marian Margean
Marian Margean5 ani în urmă
Cel mai bun serviciu de tractari din zona.
Promptitudine si seriozitate maxima.
Apelati cu incredere!
Andrei Lipovan
Andrei Lipovan5 ani în urmă
Este prima firma de tractare la care am apelat, si am ramas foarte placut surprins de calitatea oamenilor, atat baiatul cu care am stabilit detaliile telefonice, cat si baiatul cu platforma. Soferul este cu experienta si are grija de toate detaliile. Exact la ora stabilita a fost in fata mea cu platforma, foarte seriosi, comunicativi, rapizi, stiu sa se descurce in orice situatie. Experienta este punctul lor forte. Sa tot ai parte de asa oameni in viata. Multumesc si chiar daca imi doresc sa nu apelez din nou, e bine de stiut in caz de necesitate ca am un numar de telefon al unor oameni de incredere.
Cilei Alin
Cilei Alin5 ani în urmă
Raspuns rapid, a venit pregatit si foloseste aplicatii de genul whatsapp care te scapa de explicarea problemei sau a locatiei. In cazul meu, au folosit carucioare pt roti blocate.. Ma declar foarte multumit de ajutor si recomand cu drag!
Spataru Grigo
Spataru Grigo6 ani în urmă
Am transportat aceasta culegatoare de porumb de la Hateg la Caransebes! Ma declar multumit si recomand aceasta firma de tractari auto!
Locații recomandate