/Caras severin/Inchiriere de masini

Traxilvania Wild Tours

Zona Arena Platos, Păltiniș 550001, România

Traxilvania Wild Tours
Inchiriere de masini
4.1
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MWGP+22 Păltiniș, România
+40 765 605 670
traxilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Razvan Lefter
Razvan Lefter2 ani în urmă
Ghidul este de nota 10,traseul este splendid iarna. O sa il incercam si la vara. A fost o experienta placuta.
Roman I
Roman I2 ani în urmă
Traseu: 4,5/5
UTV: 5/5
Ghid: 0/5. Un zeflemitor care pare ca face totul in favoarea ta pe gratis sau frustrat din cauza inchirierilor putine si extrem de exagerat in legatura cu modul de conducere al buggy-ului. Amenintari cu suprataxe si alte inventii legate de maniera de condus - motivul invocat: "apesi acceleratia prea brusc". Nu mai deschideti afaceri de genul daca nu sunteti in stare sa oferiti servicii pentru banii ceruti deoarece oamenii vin si vor sa se simta bine.

Ca raspuns pentru proprietar:
Vorbim de viteze de maxim 25 km/h si lucrez in domeniu, dar nu asta e ideea. E de crezut ca poate unii clienti isi bat joc insa nu mi-as pune viata in pericol precum ai mentionat. Cred ca este vorba de pura exagerare si zgarcenie in procesul de inchiriere (asta observandu-se in stilul tau de condus). Prefer sa platesc in plus decat sa suport restrictii de genul. :))
Mihaela Ghimpe
Mihaela Ghimpe2 ani în urmă
Super experienta! Am fost și cu Atv-urile, iar acum cu Buggie... au fost la fel de respectuoși ca prima data. Traseul foarte frumos, și deloc scurt. Absolut nimic de reproșat. Atâta timp cât le arăți respectul care se cuvine pentru munca pe care o fac și mai ales pentru mașinile lor, vor reflecta aceiași atitudine fata de tine. Regulile sunt impuse atât pentru protejarea clienților, cât și a echipamentelor! Drumuri faine în continuare!!
Natalia Oltu
Natalia Oltu2 ani în urmă
A fost o experienta de neuitat. Dnul Iulian e f receptiv, avimd o responsabilitate mare a reusit sa ne organizeze la o gasca de 12 persoane un sejir foarte foarte frumos. Am fost foarte senzational sa te plimbi cu ATV-urile si Buggy-urile inchiriate. Un deosebit multumesc Dlui Iulian pentru atitudinea deosebita si responsabila pentru tehnica securitatii!!! Recomandam f mult!!!
Felicia Pitica
Felicia Pitica2 ani în urmă
Agresiviate si neprofesionalism!
Am decis să ne petrecem o zi in Stațiunea Montană Păltiniş împreună cu nişte prieteni. Menţionez ca doi dintre prieteni erau straini, nu vorbeau limba româna. Doar engleza. Domnul ce se afla la inchirieri atv, probabil nefiind vorbitor de limba engleza, ne-a numit citez" neam prost" in conditiile in care el se prefăcea ca nu intelege un cuvant. S-a apropiat agresiv de maşină, amenintator ne-a spus sa plecam. In nici un context nu se justifică această agresivitate. Si, citind recenziile văd că nu suntem singurii "nesatisfacuti" de "amabilitatea" personalului.
Mi-a fost rusine de comportamentul dânsului!!!
Nu recomand!!!
Nicu Hudema
Nicu Hudema2 ani în urmă
Am revenit la Paltinis ,nu puteam sa plec fara sa fac o plimbare cu atv-ul.Totul a fost perfect,atv ultima generatie ( cred ca le schimba in fiecare an ) traseu f.frumos,azi am avut noroc si de ninsoare.Ghidul super profi.Astept cu nerabdare urmatoare vizita la Paltinis in primavara pentru a face un traseu mai lung,cel la Voineasa ma fascinat..Recomand aceasta firma👍
Musharbash Carmen
Musharbash Carmen2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplacuta !Ne-am apropiat cu masina de locatia de inchirieri ATV-uri din Păltiniș .De la intrare in parcare Am fost jigniti si scosi afara .Nu numai ca nu ni-i s-a explicat frumos ca nu putem parca acolo Dar trebuia si sa ieșim intr-un anumit fel de acolo.Cand zic ca am fost scosi afara zic ca mai era puțin si Luam bătaie si asta fără ca măcar sa ne dam Jos din masina.Am fost jigniti si amenintati.
Madda Gabriella
Madda Gabriella2 ani în urmă
O experiența extrem de plăcută. Traseul montan este frumos și cu un peisaj minunat. Desi inițial am fost nemulțumita de faptul ca fetele nu au voie cu ATV-ul, când am început traseului am observat ca aceasta politica a companiei este bine întemeiată, deoarece traseul nu este foarte ușor și zăpada îngreunează parcurgerea acestuia. Înainte de cursa se oferă toate Instrucțiunile necesare și pe parcursul acesteia ghidul așteaptă și merge mai încet in cazul in care, la o viteza mai mare, nu te simți stăpân pe situație.
Locații recomandate