/Caras severin/Inchiriere de masini

Camping Hercules

DN 6 km 382 - 3 km from Mehadia, Mehadia, Mehadia 327270, România

Camping Hercules
Inchiriere de masini
4
318 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V99Q+J5 Mehadia, România
+40 726 010 260
ro.camping.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Vasilache
Nicoleta Vasilache2 ani în urmă
Un loc minunat , gazda primitoare, mi as fi dorit să pot face un grătar.Recomand celor ce vor sa se odihnească pt a călători mai departe.
Razvan Toscuta
Razvan Toscuta4 ani în urmă
Un loc unde ne-am simtit superb. Am gasit gazda foarte ospitaliera, care ne-a primit bine si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Foarte curat si bine dotat.Peisajul imprejurimilor este deosebit de frumos. Multumim inca o data pentru gazduirea exemplara si felicitari proprietarilor pentru activitatea buna.
Tudora Manuela Gafita
Tudora Manuela Gafita4 ani în urmă
O patroana, colorată ,lipsita de bun simt,oamenii vin sa se distreze nu sa se roage la baptiistii lor! Nu muzica, nu gratar, nani la ora 22, o îngrămădeala de mașini rulote cu activități îndoielniice, obscure! !!!!
Alexa Danut
Alexa Danut4 ani în urmă
O locație mica, cocheta, cu toate facilitățile unui sejur normal, o gazda primitoare ( om cu o afacere in devenire ) știe să-și vândă marfa. Am folosit locația pentru a vizita Baile Herculane si cascada Bigar.
Eva Maria Jeler Dragomir
Eva Maria Jeler Dragomir2 ani în urmă
Conditii bune pt camping. Gazda ospitaliera. Exista toalete dusuri cu apa calda. Este chiar la drumul european. Pt cine este sensibil se aud masinile ce trec noaptea si trenurile ce trec pe calea ferata din apropiere. Nu este un camping mare si aglomerat. Noi ne-am simtit foarte bine.
Radu marcu
Radu marcu2 ani în urmă
La fiecare jumătate de oră se aud trenuri deoarece gara este la 400 de metri de camping .Semnalul wifi este foarte încet și cu o acoperire mică.(nu ajunge in zona cu rulote)Nu recomand.Pret 80 lei/rulotă
Mallie A
Mallie A2 ani în urmă
Camping curat, apă caldă și primire corectă.

Mult prea scump pentru serviciile oferite. La un alt camping, pentru jumătatea prețului, am avut aragaz, frigider, hârtie igienică, și mai multă amabilitate. Astea nu ne-au fost oferite la Camping Hercules.

Prețul pentru o spălare cu mașina de spălat era incredibil de scump (20 lei)!!! Asta e dublul prețurilor din Franța sau din Germania.

În comparație cu celelalte campinguri la care am fost, era mult prea mult zgomot, din cauza drumului principal, gării și construcțiilor de pe lângă.
Elemer Sinka
Elemer Sinka2 ani în urmă
Un camping bine dotat , organizat și un loc ferit de pandemia actuala. Mulțumiri proprietarului pentru oportunitatea oferita de a petrece zile liniștite. Am mai fost și voi reveni.
Locații recomandate