/Caras severin/Inchiriere de masini

Registrul Auto Român

DN58B 115, Moniom 320004, România

Registrul Auto Român
Inchiriere de masini
4.3
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RXP+FH Moniom, România
+40 255 226 751
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teo Teodor
Teo Teodor2 ani în urmă
Locatie f. buna. Incaperea unde se complecteaza formularele este mare, aerisita, curata, dotata cu wc curat, si automate bune de cafea.
Indrumatorii de la intrare foarte sociabili si amabili.
Ovidiu Parpucea
Ovidiu Parpucea2 ani în urmă
Angajații sunt jalnici. Le plătești prestația și te tratează că și pe un infractor. Oare când se va schimba mentalitatea și să putem oferi măcar un zambet decât să fim încăpățânați și îngâmfați? Păcat de peisajul frumos din zonă....
Jorge
Jorge2 ani în urmă
Corupti si iau mita de la oameni .
Bostioca Dan
Bostioca Dan2 ani în urmă
Este bine. Programare online, a durat 1h 30 m, personalul foarte amabili.
Catalin Mihut
Catalin Mihut4 ani în urmă
Totul a mers perfect. Am fost pentru CIV la o masina importata. Organizarea a fost fara probleme si am intrat cu masina la ora stabilita. Chiar nu ma asteptam sa mearga totul perfect.
Marian Albai
Marian Albai5 ani în urmă
Am avut o experienta trista...nu se schimba nimic in Ro. Am fost de dimineata a doua masina intrata (8 10 minute)in hala pentru verificare si am plecat abia la ora 10 30, timp in care au plecat peste 10 masini venite dupa mine. Angajatii rar iasa afara dupa clienti sa le duca actele...ii vezi ca se cunosc. Vezi oameni care intermediaza verificarea masinii la rar. Nu te lasa sa stai langa masina...tipul de la gaze foarte brutal in manevrele cu masina...Parerea mea este ca se da spaga normal. Doamna de la casierie este foarte acra. La eliberare documente am intrebat dupa 1,5 ore cat mai am de asteptat, raspuns "dat din umeri, nu stiu, nu au venit actele".( Am facut TÜV in Germania, am putut sta langa masina, am inmatriculat masina in Germania, a durat 10 minute sa o trec pe numele meu. Am radiat masina in Germania a durat 2 minute). Este un prost sistem la RAR CS, fara transparenta, fara corectitudine. Sper sa nu fie la fel in toata România. Nu am ce sa evaluez la aceasta locatie. E foarte trist ce se intampla. Am evaluat o stea doar pentru ca nu am putut sa postez fara stele !!!
Io_Nelu
Io_Nelu2 ani în urmă
Ok, a durat putin am găsit aparat cu cafea si produse de patiserie, este mai ok decât anul trecut!
Petrica Groza
Petrica Groza2 ani în urmă
E ok decând se dă număr de ordine și se așteaptă civilizat.
Locații recomandate