/Prahova/Hotel

Hotel Bucegi

Bulevardul Carol I 22, Sinaia 106100, România

Hotel Bucegi
Hotel
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GXX+WF Sinaia, România
+40 244 312 217
hotelbucegisinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andi Hulea
Andi Hulea2 ani în urmă
O locație la strada principală, curățenie,liniște, angajați super, meniul bogat și diversificat ,totul la superlativ ,mulțumim patronilor pentru serviciile acordate ,recomand cu incredere !
Adela Popa
Adela Popa2 ani în urmă
Am fost cazați o noapte in apartament executiv, în luna august. Familie cu 3 copii mici. Curat, spațios, dotat cu plita, frigider, tacâmuri....cam tot ce ai nevoie ptr servirea mesei. Micul dejun a fost bufet suedez, variat , proaspăt si gustos. Balconul este foarte îngust dar nefiind fumători, nu ne-a deranjat. Mâncarea de la restaurant cam scumpa dar merita. Proaspăt si bun.
MinimAlia
MinimAlia2 ani în urmă
Doamna care ne-a servit a fost extrem de amabilă și rapidă. Pizza foarte bună, papanașii extrem de buni și ei, iar prețurile asemănătoare cu cele de la marile restaurante din oraș. Localul arată bine, este curat și nu este înghesuit.
Kaida KD
Kaida KD2 ani în urmă
Receptionera cam certareata. Check in e la 15, nu 14 asa cum scrie aici la descriere. Dansa susținea ca nu scrie nicăieri pe net asa ceva. Dacă nu aveți rezervarea și pe cazare și pe masa (chiar dacă aveți mic de jun inclus) nu puteți plati la restaurant cu cardul de vacanța up. Nu a avut bunăvoința de a se interesa dacă se pot modifica aceste detalii ca să achitam asa. Deci nu știu dacă se poate. Camere spațioase. Parchetul scârțâie tare. Opțiuni ptr vegan la micul de jun nu prea. Nu am avut balcon deși asa a fost discutat prin agenție. Camerele de la strada și chiar și cele de pe lateral cu vedere spre new montana foarte gălăgioase de la trafic chiar și noaptea.
Constantin Ursu
Constantin Ursu2 ani în urmă
Dacă cunosc bine, triunghiul spiritual în cadrul inițierii către divin de către Xamolsis, a fost ,Babele,Peștera Ialomiței și Vârful Omu. Cred că această echipă, care există la Hotel Bucegi sunt și fac parte din acele generații inițiate. Cred pentru că comportamentul și liniștea de care o expun față de fiecare persoană, radiază și apropie pe cel mai întunecat suflet. Va doresc, sa inițiați și alți elevi, am constatat că sunteți atracția celor care cred că nu vom moșteni nimic, decât faptele. Sunteți cei mai buni din Sinaia. Am "botezat " un ospătar "furnicuta", sunteți o echipă de gospodari. Dacă am greșit, va rog sa mă iertați și va doresc ani sănătoși și ce-mi doresc eu sa aveți și voi. Mult respect
Ioana Ioana
Ioana Ioana2 ani în urmă
Doi adulți și un copil de 3 ani cazați 1 noapte, pentru ca apoi am fugit mâncând pământul! Mobilier vechi și scorojit cu sertare care cad, mizerie pe mocheta și în cabina de dus! Fără aer condiționat și fără posibilitatea de a deschide unicul geam fiindcă în fata ferestrei se afla burlanul de la hota și tot mirosul din bucătărie venea în camera!! mirosea îngrozitor a mâncare! Se făcea foarte cald în camera atât ziua cât și noaptea neavând posibilitatea de a deschide un geam! Fără aer condiționat, scarțaia îngrozitor parchetul iar atunci când mergeam prin camera se zgaltaia comoda de la TV! Nu recoamand!!!
Ramona ciobanu
Ramona ciobanu2 ani în urmă
Mancare cat de cat ok dar personalul lasa de dorit. Nici nu am apucat sa dam comanda ca ni s-au si luat meniurile de pe masa, doamna care ne-a luat comanda aproape ca tipa la noi, repeta in continuu ca nu are ciorba si plus de acestea sosurile pentru pizza vin in plicuri cumparate de la mega.
Tescan Constantin
Tescan Constantin2 ani în urmă
Frumos,curățenie ok,mâncarea la restaurantul hotelului de nota 10
Locații recomandate