/Maramures/Hotel

Pensiunea Casa Dulce

Strada Firiza nr. 78 A, Baia Mare 430002, România

Pensiunea Casa Dulce
Hotel
4.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ34+33 Baia Mare, România
+40 744 636 786
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iene Sirbu
Iene Sirbu2 ani în urmă
Totul la superlativ. Servirea ireproșabilă, mâncarea foarte bună. Camerele foarte curate. Gazdele foarte amabile.
Andrei Donisan
Andrei Donisan4 ani în urmă
Pensiunea Casa Dulce este o mica comoara ascunsa la nord de Baia Mare, ai caror gazde ne-au primit cu caldura atat in camere cat si in inima. Ne-a fost dat sa petrecem seara de inviere si duminica Pastelui alaturi de ei si a fost una nemaipomenita. Ne-am aflat pe drum pe ploaie, astfel ca am ajuns si tarziu si uzi, dar am fost primiti cu drag. Camerele sunt foarte frumoase, cu tot necesarul si confortul de care este nevoie, dar mai presus de toate, o hospitalitate mare. Am prin sarbatorile pascale, cu traditii locale, mancare wow cu bucate de casa si am fost parte la povestile gazdei. Ne-am simtit ca in familie. Cu drag o sa mai revenim, sa apucam sa vedem si din imprejurimile satului si sa-i revedem pe acesti oameni minunati. Hint: locatia pe Google nu chiar fixa, e putin mai "la vale", cand intrati in Firiza si ajungeti la biserica din centru, pensiunea e situata fix vis-a-vis pe partea dreapta.
Horea rus
Horea rus4 ani în urmă
Foarte frumos. Gazdele te fac să te simți acasă, mâncarea, de te lingi pe degete.
Dan CRISTEA
Dan CRISTEA2 ani în urmă
Excelentă cazare, excelentă mâncare, doamna Ica este o adevărată maestră în arta culinară! Nota 10 cu plus pentru serviciile oferite, pentru amabilitate, pentru curățenia impecabilă, pentru informațiile foarte pertinente oferite despre întreaga zonă! Felicitări din partea noastră, Dan și Alina Cristea din București, pentru modul cum acești oameni își gestionează afacerea cu bun-simț, cu omenie, cu disponibilitate totală pentru turiștii lor, care se simt ca acasă, nici nu ai cum să te simți altfel, când totul îți stă la dispoziție atât de natural, doar prin bunăvoința gazdelor. Este un loc pentru oameni liniștiți, care doresc să se odihnescă, să se regăsească, este un loc pentu familiști, oameni cu copii mai mici sau mai mari sau pur și simplu fără copii, cum am fost noi.
Nu veți face aici grătare și nu veți asculta manele să răsune munții. Pensiunea are clasă, este de foarte mult bun-gust și bun-simț, veniți doar dacă doriți să cunoașteți Maramureșul și oamenii lui, extraordinari.
Nu veniți pentru manele, beții și altele asemenea. Aici este un loc petru suflet, nu pentru destrăbălare.
Blascu Dorina
Blascu Dorina2 ani în urmă
Totul a fost minunat , foarte curat și frumos , gazdele sunt formidabile. Ne am simțit foarte bine și vom reveni
Florentina Pop
Florentina Pop2 ani în urmă
Locația noastră este o pensiune nu o cabana.Multumim celor care ne-au trecut pragul și ne recomandă cu drag altor persoane.
Florica Chivu
Florica Chivu2 ani în urmă
Niște neserioși nu recomand asemenea oamenii după 10 ore de condus să ne spună ca nu avem voie să facem nici măcar o cafea
Claudia Roxana Marian
Claudia Roxana Marian2 ani în urmă
Un loc primitor, liniștit. Gazde prietenoase pensiune curată și modernă.
Recomand cu drag.
Locații recomandate