/Maramures/Hotel

Pensiunea Popas in Breb

427, Breb 437206, România

Pensiunea Popas in Breb
Hotel
4.8
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PWR3+2R Breb, România
+40 765 653 319
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silvia Popa
Silvia Popa2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ: mâncarea variată și foarte gustoasă, gazdele ospitaliere și deschise la nevoile clienților, iar peisajele de vis. Ciubărul si sauna au completat perfect vacanța ideală! Noi o să revenim curând!
Mihaela Suciu
Mihaela Suciu2 ani în urmă
Locație f frumoasa , curățenie si mâncare de nota 10 gazde primitoare iar doamnele f dragute însă cred ca ar fi de folos de știut ca la ora 21,30 in apartamentul închiriat a venit proprietarul cu o nervozitate jignindune ca “dansam ca niște animale deoarece suntem beți “in condițiile in care eram 5 oameni complet Civilizați care cântam si dansam . F urat purtarea ,locatia e strict pt odihna cred ca e bine de știut ,mie mi-ar fi fost utila aceasta informație înainte de o experiența cu un gust amar chiar de ziua mea. Mi ați
jignit stimate proprietar si nici măcar nu v-ați cerut scuze !
Dana Dana
Dana Dana2 ani în urmă
O zonă foarte frumosa, te încarcă cu energie pozitivă. Gazdele au fost foarte primitoare ( te simti ca acasa ) ,mancare a a fost foarte gustoasă, curățenie.... oameni primitori🤗🥰. Tot ce apare in descriere este 100% adevarat ,vom reveni cu drag
Yoyo creative makeup
Yoyo creative makeup2 ani în urmă
Tot ce tine de aceasta pensiune a fost minunat. Gazdele sunt deosebit de primitoare, mancarea este foarte buna, as pute spune ca face concurenta unor restaurante, iar multe preparate sunt facute utilizand produse din gradina gazdelor. Totul este foare curat si se obseva cu usurinta grija pentru micile detalii. Exista un plan de evacuare pus la vedere pe usa de la intrarea in camera, deaspura prizelor este trecut numarul de volti, prosoapele si asternuturile sunt frumos aranjate si miros a balsam de rufe, gazdele sterg mesele cu dezinfectant dupa fiecare familie ce a servit masa astefel incat totul sa fie curat si lista poate continua.
Cert este ca locatia e intr-adevar superba nu doar prin prisma peisajului si aerului curat, ci si a atmosferei creeate de gazde.
Anamaria Naftan
Anamaria Naftan2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta. Camerele sunt exact ca in poze. Gazdele sunt primitoare, cu zambetul pe buze, gata sa iti povesteasca ce poti face prin zona. A fost prima data cand am mers la ciubar, aici aveau doua: unul cu apa calda si unul cu apa sarata. Mancarea pregatita de gazde a fost delicioasa, din ingrediente naturale (multe din ele din gradina lor si de la propriile animale). Recomand cu incredere. Noi vom reveni cu siguranta.
Marius Drescanu
Marius Drescanu2 ani în urmă
Uauuuuuu. Minunat de la locatie, cazare, servicii, gazde. Camerele triple sunt mari si spatioase. Gradina este mare, plina de verdeata. La cerere puteti sa luati micul dejun si cina care sunt consistente si suficiente. Am mancat pentru prima data ciorba de pastai si a fost foarteeeee buuna.
Ruxandra Morosanu
Ruxandra Morosanu3 ani în urmă
O locație minunată. Preturile sunt f bune, iar serviciile, ireproșabile. Gazdele sunt minunate, extrem de amabile, oameni muncitori și foarte harnici. Mâncarea e foarte bună, produse locale, făcute în gospodărie, cu adevărat autentice. Liniște, curățenie, aer proaspăt, un sejur perfect pentru cine cauta o experienta unica în viata satului romanesc.
Mirela Roxana
Mirela Roxana2 ani în urmă
Totul este la superlativ! Gazda foarte primitoare, dispusa sa ofere un sejur excelent. Camerele sunt foarte spatioase si calduroase iar balconul iti dezvaluie un peisaj mirific. Preparatele au fost delicioase si variate. Cu siguranta vom reveni, ne-am simtit excelent. De asemenea, bunica, face niste coliere si bratari cu motive traditionale, SUPERBE! Va multumim pentru acest colt de rai!
Locații recomandate