/Maramures/Hotel

Complex Turist Șuior - Cota 1000

Șuior, România

Complex Turist Șuior - Cota 1000
Hotel
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MQ7M+W4 Cavnic, România
+40 753 067 764
suior.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rebeca Bejan
Rebeca Bejan2 ani în urmă
Pentru un sezon de iarna dezamăgitor , aștepți 40min după o cafea ,peste o ora jumate sa ți se ia comanda la mâncare (tot atâta și pentru a-ți debarasa masa după clienții dinainte) ,ospătarul foarte iritat și respingător
Pentru un local așa frumos păcat de servire😣
Oprea Leana
Oprea Leana2 ani în urmă
Zonă frumoasă, locație superbă, camera curata, mâncare bună! Mulțumesc muuult D. lui Horia, D. nei Loredana și întregului personal care m-au făcut să mă simt ca o prințesă!
Sigur o să revin!
Florentina Flori
Florentina Flori2 ani în urmă
Am fost puțin dezamăgiți, poate așa e în extra sezon ,dar locul era cam pustiu. Meniul cam sărăcăcios, doar câteva preparate și băuturi limitate. Peisajul e frumos într-adevăr, liniștit. Lac cu pești și alei cu băncuțe. De reținut că drumul este asfaltat până la un moment dat când drumul devine forestier și e foarte greu de urcat dacă nu aveți mașină 4×4,e practic imposibil. (Oricum e panou care anunță treaba asta) . Nu recomand altfel ,pentru că la pas e mult de urcat .
Dorin Paul
Dorin Paul2 ani în urmă
Din ce in ce mai rau si culmea mai scump. As fi curios sa vad cum justifica tariful crescut sambata si duminica la scaun, pentru ca este acelas scaun prapadit de acum vreo 40 de ani, nu se ofera nimic in plus fata de celelalte zile ale saptamanii decat va stai mai mult la coada. Asa inteleg unii turismul sa ia banii si sa nu ofere nimic.
Flavia Mihali
Flavia Mihali2 ani în urmă
Mâncare scumpa, de calitate medie. Servirea foarte proasta. Am cerut o farfurie goala de 2 ori și nu mi s-a adus. În meniu apare la platoul Vorba bună ca e cu sunculita de casa și când a venit platoul era cu șuncă de magazin. Data viitoare sigur nu mai mancam aici.
DarKy
DarKy2 ani în urmă
O locație de vis, nu foarte aglomerată având în vedere că am fost acolo în weekend.
Mâncăruri tradiționale ,pârtie mare, iar piesa de rezistență este urcarea cu telescaunul, undeva la 10 minute, o priveliște deosebita, recomand!
Liuba Grecea
Liuba Grecea2 ani în urmă
Am fost doar în trecere, am urcat cu telescaunul iar apoi am mâncat aici, la complexul turistic Șuior. Ne-am simțit foarte bine, totul a fost excelent, mâncare, servire, condiții, atmosferă
Ciprian Sabou
Ciprian Sabou2 ani în urmă
Un loc placut si relaxant. Preturi mari. Personal ok. Servici ok. Prea putine locuri de activitati pentru copii si familie. Nu este loc de joaca pentru copii.
Locații recomandate