/Maramures/Hotel

Pensiunea Valea Gepisului

Valea Gepis, România

Pensiunea Valea Gepisului
Hotel
4.2
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3F99+G2 Groşi, România
+40 728 110 626
valea-gepisului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Parcalab
Razvan Parcalab2 ani în urmă
Locatie fantastica. Conditii de masa si cazare foarte bune. Au un bistro-restaurant mare, incapator, personal amabil. Mancarea este excelenta, specialitati zonale bihorene. Perfect pentru destindere si relaxare.
Dani Iscu
Dani Iscu2 ani în urmă
Aștepți mult după mâncare,vine mâncarea rece,nu-i ceea ce a fost,cel puțin costițe,uscate,doar oase cu pielita uscată si ceva sgârciuri
Lenuta Cerneschi
Lenuta Cerneschi2 ani în urmă
Liniste, peisaje, mancare foarte gustoasa, locație in inima pădurii, atent ingrijita. Am traversat tara pentru a vedea o zona deosebita si asteptarile au fost confirmate. Felicitari proprietarului și personalului. Mulțumiri D-lui Dejeu pentru ospitalitate (ne-am simțit ca acasă). Diana și Casian, mulțumim pentru servirea ireproșabila și atenția acordată de fiecare data.
Cristian V
Cristian V2 ani în urmă
O oaza de relaxare departe de zgomot si poluare. Un loc unde natura si omul își gasesc linistea si armonia. Amenajare cu bun gust, oricand ca si optiune de evadare din rutina. Food & drinks & good mood.
Stefan Hasas
Stefan Hasas2 ani în urmă
Mancarea foarte buna dar super scumpa 🤗🙃😂Evitati papanasii. Cantitativ foarte putin in comparatie cu ce au in poza. Aluat de gogosi.(pt cine stie cum se fac).
Ioana Violeta
Ioana Violeta2 ani în urmă
Am vizitat week-end-ul acesta pensiunea. Nu am fost cazați ci doar pe partea de terasa/restaurant.
Peisajul este minunat, te deconectezi de natura. La vreo 60 de km de Oradea, în principiu ne propunem sa revenim. Prima data am stat la cafea, am mers sa ne plimbam prin zona, și am revenit sa luam masa. Partea proasta e ca nu am făcut rezervare, când ne-am întors stăteau în queue înca 3 familii. Deci trebuia sa așteptăm mult și am plecat. Am luat masa în Aleșd.
O jumătate de punct minus pt asta (ca nu servesc mâncare la mesele de lângă baltă, ca asa nu trebuia sa așteptăm) și încă o jumătate pt ca nu permit accesul cu animale de companie în perimetrul pensiunii.
Angela Peschir
Angela Peschir2 ani în urmă
Este prima si ultima oara cand am venit aici Ne pare rau ca nu vom revenii desi mancarea a fost buna totusi au existat unele incidende neplacute.Este singura locatie unde ti Se interzice sa unesti mesele pe un ton neprietenos si cel cu gipul alb numit sefu nu a stiut sa gaseasca o solutie prietenoasa astfel ne a inghesuit la o masa Este un gest cu care nu dorim sa ne reintalnim cand vom revenii in Romania 🇷🇴
Daniel levente veres
Daniel levente veres2 ani în urmă
Mulțumim foarte mult ca respectați programul de funcționare ! Am venit de la Oradea , am ajuns la restaurant la ora 20:15 , totul închis ! Am sunat la număr afișat , ni sa zis ca nu a fost lume și au închis mai repede ! Așa ceva nu se poate ! Seriozitate zero ! Data viitoare o sa facem și o reclamație !
Locații recomandate