/Maramures/Hotel

Hotel New

Strada Dimitrie Cantemir 4, Baia Mare 430093, România

Hotel New
Hotel
4.4
320 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH54+RC Baia Mare, România
+40 749 178 090
hotelnew.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrea Ciocan
Andrea Ciocan2 ani în urmă
Hotel de 3 stele?? Suni să faci rezervare, iar pe când ajungi nu mai sunt camere libere. Cum e posibil asa ceva in secolul 21?!
Dacă veneam de la 900 de km distanta cine ne asigura cazare, avem noroc ca facem doar 2 ore pana acasa. Nici macar sa-si ceara scuze nu au putut. Frumos!
Maria Pasztor
Maria Pasztor2 ani în urmă
Camera rezervata telefonic, cu confirmare de pret, cu doza zile inainte. Ajung la hotel nu se gaseste rezervarea, mi se ofera alta camera, la oret muuuult mai mare. Care ulterior mi se spune ca avand in vedere ca mi-am exprimat opinia despre situatue refuza sa na cazeze.

Felicitari pentru acest fapt adminstratorului.
Andrei Armin Firu
Andrei Armin Firu2 ani în urmă
Foarte frumos, curat, cochet, amabil.
Baia este curata lună, patul foarte confortabil și mare, camera spațioasă și relaxantă, parcare proprie la intrarea in hotel. Personalul a fost amabil, îmi pare rău că nu pot rămâne mai mult timp la acest hotel.
Cu siguranță la următoarea trecere prin Baia Mare tot la acest hotel voi înnopta, plăcut și odihnitor.
Tudor Bolgar
Tudor Bolgar2 ani în urmă
Pentru oameni nesofisticați și pentru șederi de scurtă durată în Baia Mare, New Hotel este locația potrivită. Condițiile de cazare sunt foarte ok în raport cu tarifele practicate. Prețurile de la minibarul de la recepție sunt cele uzuale.

Spre deosebire de alte apartamente în regim hotelier sau de hoteluri din Baia Mare unde am plătit același preț, la New Hotel se poate servi mic dejun, camerele sunt dotate cu un frigider corespunzător ca volum, iar poziționarea hotelului în oraș este bună, la 10-15 minute de mers pe jos față de locurile de interes general.

Sunt fumător, dar având în vedere faptul că am petrecut puțin timp în cameră, nu m-a deranjat faptul că nu se fumează în incinta hotelului. Baia este curată și arată bine.

Cu siguranță voi reveni la New Hotel.
Mihaela Dobra
Mihaela Dobra2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ: camera, personalul, curățenia, mâncarea, amplasarea hotelului. Am petrecut la acest hotel cel mai frumos concediu. Cu siguranța o sa mai revenim.
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
E a treia oară când mă casez in Baia mare și prefarat să aleg hotelul New .

Pro: parcare in incinta , curatenie, micul dejun de tip bufet suedez variat , camera mare, bine utilată (frigider, uscător, papuci de unica folosință, tv , Aer condiționat) si destul de spațioasă.
Contra: baia pare cam veche (gresia și faianță sunt cam demodate) , priveliște inexistentă (in rezervare scria "hill-view")

Recomand cu încredere, raport pret-calitate bun.
Grosu Mihaela Georgiana
Grosu Mihaela Georgiana2 ani în urmă
Un hotel modest, dar cu personal amabil. Camera spatioasa si mai ales curata.
Un mare minus, pentru noi cel putin este faptul ca nu au balcon.
Aproape de centru, la cateva minute de mers pe jos.
Liuba Grecea
Liuba Grecea2 ani în urmă
Un hotel foarte curat, îngrijit, condiții foarte bune, atenție la detalii pentru confortul turistului. Micul dejun foarte bun, consistent, nu ne-a lipsit nimic.
Locații recomandate