/Maramures/Hotel

Primera Dru Hotel&Spa

Strada 3 nr.40, Tăuții-Măgherăuș 437345, România

Primera Dru Hotel&Spa
Hotel
4.7
310 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MF7V+44 Tăuții-Măgherăuș, România
+40 722 643 322
primeradru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lupse vlad
Lupse vlad2 ani în urmă
Cameră curata, utilată cu tot ce trebuie. Singurul minus la cameră este că am plătit pentru pat matrimonial și am primit două paturi lipite unul de altul !!

Partea de Spa foarte frumoasa, nimic de obiecat, personalul foarte amabil.

La partea de bucătărie prima bulină neagră de cum am intrat (două tacâmuri murdare la două persoane diferite - un cuțit si o furculiță)

Mâncarea a fost excelentă - in special muschiul de vita pe piatră, foarte bun !!

Desertul in schimb lasa de dorit...zic asta deoarece eu sunt fan lava-cake, iar ce am primit numai lava-cake nu a fost 😞
Mada Pop
Mada Pop2 ani în urmă
Superb! Personalul foarte amabil, curățenie exemplară și mâcarea foarte gustoasă! Apa de la piscine și zona spa este foarte curată.
Recomand! Este un loc frumos și plăcut!
Apa (32-34 grade)
Adrian Naboiu
Adrian Naboiu2 ani în urmă
Oameni faini, foarte curat, mancare buna si ieftina, spa-ul curat, bazinele curate.
Eu am fost cazat in camera single dar aceasta single trece la alte hoteluri ca si "familly room".
Bravo.
Rodica Sotelecan
Rodica Sotelecan2 ani în urmă
Superb!
Profesionalism de la recepție până la zona de relaxare!
Mâncarea de cinci stele!❤❤❤
Mulțumim frumos pentru relaxarea și ambianța creată pt a ne simți exact ca și acasă!
Multă sănătate tuturor!😘😘😘
Diana Varga
Diana Varga2 ani în urmă
Zona de spa și relax foarte frumoasa. 4 bazine interioare, inclusiv unul pentru copii la temperatura ideala și unul olimpic.
Foarte curat peste tot. Restaurantul servește mâncare bună la preturi normale. Din păcate parte din personal este "amabil" forțat, și în luna Octombrie este foarte foarte cald in camere chiar și cu geamul deschis și caloriferul închis.
Alex Demian
Alex Demian2 ani în urmă
La Drurelax a fost o experiență în general okay, însă am plătit taxa extra pentru spa pe degeaba. Intrarea a fost liberă pentru oricine, bariera dată jos și nu a fost nici un angajat care să verifice cine intră în spa. Ușile rămâneau deschise și nu există nici o barieră fonică pentru gălăgia copiilor care se joacă în piscina de lângă, iar înăuntru din nou același deranj. Acu 2 ani locul arăta mult mai plăcut decât acum, ceea ce denotă o lipsă de îngrijire a locului. Voi mai trece pe acolo din lipsă de opțiuni, și sper să văd o îmbunătățire a serviciilor.
Mihaela Tănase
Mihaela Tănase2 ani în urmă
Inițial am rezervat două nopți, bazându-mă pe recenziile altor clienți. Din păcate consider că numărul stelelor este prea mare pentru condițiile oferite. Camerele nu respectă condițiile de patru stele, pereții în unele locuri sunt murdari, sistemul de control acces hotel este rupt, frigiderul, sau mai bine spus locul destinat minibarului este inestetic și deteriorat. Zona de Spa ar fi satisfăcătoare, dacă nu ar fi plină de persoane ce vin din afara hotelului, persoane ce intră în piscine fără să folosească dușul în prealabil. La piscinele exterioare, situația este asemănătoare ...plin de persoane ce nu sunt cazate, care ocupă toate sezlongurile, nefiind o zonă de șezlonguri rezervate pentru cei cazați în hotel. Am crezut ca este un Hotel cu Spa pentru clienții hotelului, dar, sunt piscine publice, unde pentru o sumă infimă poate intra oricine la piscine/spa. Condițiile de igenă lasă de dorit, asta datorită lipsei de educație sanitară a celor care nu sunt cazați și vin doar pentru " bălăceală". Am considerat că cele patru stele sunt garanția unei locații exclusiviste, dar, ne-am înșelat! Datorită celor prezentate, nu am stat mai mult de o oră în acestă locație, însă ni s-a solicitat să plătim cazarea integral pentru o noapte. Am luat legătura cu conducerea acestei locații, am transmis constatările noastre și am fost întâmpinați cu o atitudine neprofesionistă și arogantă!
George Fozocos
George Fozocos2 ani în urmă
Ar fi unele lucruri de îmbunătățit, însă per ansamblu, locația e foarte faina și vom mai reveni.
Personalul de la recepție a fost foarte fain, camera curată iar baia spațioasă și funcțională. Restaurantul a fost drăguț, iar mâncarea a fost destul de bună, deși aici am avut unele incidente.
Piscinele sunt mari și bine întreținute. Seara a fost aglomerație, însă dimineață și în timpul zilei a fost chiar foarte bine.
Recomand acest loc pentru centrul SPA!
Locații recomandate