/Maramures/Hotel

Hotel Mara

Bulevardul Unirii 11, Baia Mare 430271, România

Hotel Mara
Hotel
4.2
852 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2C+F3 Baia Mare, România
+40 743 008 487
hotelmara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
R M B
R M B2 ani în urmă
O experienta inedita la acest hotel, deoarece senzația este aceea ca te întorci în timp la sfârșitul anilor 80, începutul anilor 90. Hotelul este dispus destul de bine, semicentral zic eu, la 10 min de mers pe jos este Mc Donald's, sunt în apropiere magazine, biserici pentru cei pioși....
M-a impresionat în mod plăcut mobilierul din camera, care este confecționat din lemn masiv, patul este prevazut cu saltea tip dormea, la baie găsim cada (!!!) .Mai sunt mici neajunsuri, dar nu influențează în mod semnificativ sejurul la acest hotel. Micul dejun este slab, iar atitudinea doamnelor de la restaurant este discutabila. Per ansamblu eu recomand.
Danielasipos
Danielasipos2 ani în urmă
Hotelul Mara, situat în centrul orașului surprinde prin bun gust, atmosferă plăcută și amabilitatea personalului, toate acestea fiind oferite la preturi foarte accesibile. Merită să încercați, merită să reveniți!
Cosette Ceaunica
Cosette Ceaunica2 ani în urmă
Atmosfera placuta,camere curate,personalul amabil,mâncare foarte buna
Johnny B
Johnny B4 ani în urmă
E un hotel foarte bine amplasat si cu parcare mare propie. Aproape toate facilitățile. Pacat ca nu s-a avut grija de el. Foarte cald in camera, apa calda vine greu la etajele superioare (peste 3) si cateodata oscileaza (cald/rece). Bar bine dotat, personalul semi pregatit. Restaurant destul de sarac si bucataria se mișcă greoi plus ca se poate sa ai surproza unei ciorbe sau friptura reci. Spa ul era bun, nu l am mai incercat. Am dat 3 stele caci stiu ce a fost, daca te duci prima oara poti da 4 spre 5 linistit.
Ligia Ana Solomon
Ligia Ana Solomon5 ani în urmă
Locatie excelenta, parcare spatioasa, privelistea de la geamul camerei minunata, din pacate la intrare in hotel te izbeste un miros de mâncare, nu ni s.au putut oferi 2 chei de la camera cum am solicitat, doar un lift mergea pana la etajul unde am fost cazati si acesta mergea foarte greu, camerele curate (exceptand prezenta a doi gandaci in baie), se observa o incercare de modernizare a mobilierului insa usa de la baie scartaia, hidromasajul de la dus era defect si la chiuveta si dus apa curgea foarte incet si brusc devenea fierbinte, prosoape foarte aspre. Restaurantul ok, micul dejun ok, personalul de la restaurant amabil.
S. Carmen
S. Carmen2 ani în urmă
Nu.... evitați va rog. Cred ca acest hotel fost în top pe vremea lui Ceaușescu, nu neg ca o data a arătat ca în poze...dar probabil de atunci nu s.a mai renovat nimic. Nici măcar un cap la dus sa se schimbe..tot era forjat și rupt de vechi. Totul este intr.o stare grava de deteriorare..de la faianță din baie, robineți, pana la aerul pe care îl respiri și miroase a mucegai indiferent cât aerisesti. Mobilier extrem de vechi. Mocheta de prin aceleași timpuri. Camere ft mici. Sa nu mai vorbesc de faptul ca e primul hotel în care nu am primit șampon și gel de dus, era doar săpun lichid de mâini, nu am primit halat sau papuci de unica folosință. Noroc ca au spa. Am stat doar o noapte apoi ne.am cazat în alta parte. Nu se justifica deloc prețul cerut.Nu recomand.
Alexandrovici
Alexandrovici2 ani în urmă
Dacă cuiva ii este dor de domnul Ceaușescu, aici este locul perfect unde te poți delecta cu mirosul din camere încă de pe atunci. Mâncarea este înghețată și încălzită în zilele noastre. Nici măcar telefonul din camera nu funcționează, presupun ca ar fi conectat inca la rețeaua Romtelecom. Nu mai întru si în alte detalii, va las pe voi sa descoperiți! 🥳
Andreea Rus
Andreea Rus2 ani în urmă
De 2 saptamani astept un mail cu detalii in legatura cu un eventiment, respectiv propria nunta. Pe langa faptul ca am vorbit cu un portar, probabil el se ocupa de eventimente, nu a existat nici macar 1% profesionalism pentru ca doar cu el am vorbit, tinand cont ca managerul hotelului cu care am vorbit direct la telefon inainte sa ajung, mi-a confirmat ca sunt asteptata de catre dansul, nu de portar.. Inteleg si starea de urgenta, de alerta, de panica, dar de nesimtire, NU.
Locații recomandate