/Maramures/Hotel

Hotel Grădina Morii

Strada Mihai Eminescu 97, Sighetu Marmației 435500, România

Hotel Grădina Morii
Hotel
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WV9G+PV Sighetu Marmației, România
+40 731 977 000
hotelgradinamorii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Goron
Dan Goron2 ani în urmă
Grădina morii e un loc foarte mișto, pentru zona Sighet. Mâncarea e buna și servirea amabila. Hotelul e ok, curat, puțin cam piperat la preț raportat la ce oferă, dar e foarte căutat, e plin în sezon și nu e gol în extra sezon. Locația e minunata, specific Maramu' (:D) și își dau tot interesul sa își țină clienții mulțumiți. 4 din 5 din partea mea, ne vedem data viitoare.
Ionut-Lucian Coman (Nexus)
Ionut-Lucian Coman (Nexus)2 ani în urmă
- saltea cam moale părea cam uzata.
- puțina lumina (cam chioara)
- parcarea deschisa și noaptea (cumva erau ceva smecherasi care și-au mai turat motoarele noaptea pe care le puteai auzi cu tot cu geamul închis)
+ curat
+mic dejun okay
Liana Jianu
Liana Jianu2 ani în urmă
Singura problema a hotelului sunt paturile care scartie foarte tare, se simt arcurile se la saltea și nu sunt deloc confortabile. În rest personalul foarte amabil, mic dejun bogat, camerele curate
Flaw Sophie
Flaw Sophie2 ani în urmă
+Camera decenta
+Mic dejun decent (nimic sanatos, dar nu mori)

-Mocheta murdara si imbacsita
-Mancarea din restaurant de foarte proasta calitate, pentru ei mix grill inseamna prajit in juma de sticla de ulei pe grill TIGAIE.
-Receptionista s'a dus la culcare si a incuiat hotelu, n'am putut iesi afara sa iau aer dupa ce mi s a facut rau de la mancarea lor extraordinara
-Frigiderul din camera galagios

Nu recomand. Scump si de proasta calitate.
Darie david
Darie david2 ani în urmă
Supra evaluat, camera nu are nici macar un bec pe tavan in camera, sunt decat 3 lămpi, la duș este o perdea, ceea ce nu ma asteptam la hotel de 3 stele, un pat era rupt iar mobilierul eate uzat, neîngrijit. Mâncarea este decentă iar personalul de la restaurant este cum ar trebui sa fie.
Nu as recomanda la prețurile acestea.
Catalin Radulescu
Catalin Radulescu2 ani în urmă
o stea am dat ca sa pot scrie recenzia. mancare de toata jena. venim din București cu gândul ca mâncăm tradițional in Sighetul Marmației unde surpriză, gasim in meniu mici tradiționali, mix grill tradițional numai ca tradiția nu se mai ține deloc. mancare grill uscata pe grill electric. ce e asa traditional in mici uscați pe plită fara carbuni si legume uscate. halal mancare tradițională. execrabil.
Laura
Laura2 ani în urmă
Condiții bune de cazare, curat și frumos în stil mai rustic/ clasic. Restaurantul are un meniu generos, preparate bune. Ospătarii și personalul ft amabil! Micul dejun inclus în prețul camerei a fost delicios. Cu siguranță vom mai reveni!
Rus Andreea
Rus Andreea2 ani în urmă
Camere curate și priveliște superba de pe geam, mâncare delicioasa, ne-am simțit foarte bine.
O locație minunata!
Locații recomandate