/Maramures/Hotel

Hotel SuperSki

strada maramuresului numar 22, Strada Icoanei 1, Cavnic 435300, România

Hotel SuperSki
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MV7P+RJ Cavnic, România
+40 731 818 199
hotelsuperski.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Maris
Razvan Maris2 ani în urmă
O experienta de 0 stele. Mancare execrabila. O ciorba de burta plina de ulei. Varza calita extrem de sarata si un carnat ne-fript pe o parte. Preturi pentru asteptari premium. Care nu se adeveresc.
Marius Huțanu
Marius Huțanu2 ani în urmă
Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, mi-a plăcut. Am ales acest hotel pentru ca are piscină saună și jacuzzi și cu gândul că mă voi distra pe pârtie și mă voi relaxa ulterior, dar din păcate sauna și piscina se închid la 20:00 o dată cu pârtia. Și la jacuzzi este complet închis. Prețul pentru cameră am avut impresia că funcționează pe bază de licitație, pentru că în conversațiile telefonice pentru rezervare mi s-au spus preturi diferite pentru aceiași perioada, precizând că este ultima cameră disponibilă . Nu mai revenim
Silvia Maghear
Silvia Maghear2 ani în urmă
Nu veniți aici!! Am făcut rezervare cu 50% avans plătit cu o luna înainte. In ziua cazării am ajuns la ora 14:30, de la Recepție ni s-a spus ca încă nu sunt gata camerele. Ne-am schimbat la mașina, ca nu se oferă nici măcar o camera pentru asta, am urcat apoi pe pârtie, când am coborât ni se reproșează ca ne cazam prea târziu! Camera mică nu e o problema, însă baia era necurățată! Păr in duș și pe cașul WC (🤢), scurgerea de la cabina de duș nefuncțională, furnici in camera. Mâncarea de la restaurant este groaznica, prețurile mari (apa la jumate 6 lei), varietate la mâncare redusă (dacă sunteți mâncători de carne cu carne, aveți șanse mai mari sa găsiți ceva). Am vrut sa plecam după prima noapte, ceea ce am și făcut, dar surpriza! Trebuie sa achitam ambele nopți, dacă nu am anunțat cu 7 zile înainte ca ‘nu o sa ne placa conditiile’. Aaa, și încă ceva: ușile restaurantului se închid cu cheia in jurul prânzului (de la 12), este o doamna care lasa sa intre nr limitat de oameni, pe care ii aseaza la orice masa este 1 loc liber. Alooo! Mai bine puneți 4 oameni la o masa, decât 8, ca așa degeaba aveți câte o masa blocată ca e pandemie!! Am stat cu 3 familii necunoscute la masa. Nu ni s-a cerut nici certificatul verde, nici vreun test. Deci și prin urmare, nu recomand nimănui sa vina aici! Singurul lucru bun pentru care și dau o stea este instructorul de ski Alex, care a avut răbdare cu noi. In rest, la telescaun se așteaptă 40 min începând cu ora 11, pârtia se coborâtă in 5 min dacă ești începător. Starea pârtiilor este una buna. In concluzie: bani aruncați pe niște servicii de nimic. Păcat de zona, păcat ca e locuita!
Andrada Boca
Andrada Boca2 ani în urmă
Am stat cazati la hotel timp de 4 nopti.
Experienta a fost una relativ ok, insa nu stim daca mai revenim. Preturile sunt mult prea mari pt ce se ofera.
La intrarea in hotel, la receptie, esti intampinat de un miros puternic de canalizare. Pe holuri miroase puternic a prajeala, mancare de la bucatarie. In camera insa nu exista miros neplacut, dar curatenia nu e tocmai punctul forte al hotelului.
Asternutirile si prosoapele sunt curate, dar atat. Pe jos e murdar, fire de par din prima zi de cazare, covorasul din baie imbacsit de praf si par. Din pacate, se schimba la 2 zile prosoapele, gunoiul zilnic si atat. S-ar putea aduna putin si mizeria. Daca nu, macar la check-out, sa se insiste mai mult la acest capitol.
Piscina, nu este asa groaznica, insa in bazinul mic se aduna mizerie in permanenta. Sistemul de filtrare probabil nu functioneaza corespunzator. Nu se poate sta deloc in piscina de copii. Jacuzzi nu este functional deloc.
Mancarea este buna, tinand cont ca este in regim de “impinge tava”. Insa preturile sunt prea mari. Dimineata am fost dezamagiti sa vedem ca nu sunt legume. In afara de ceapa si castraveti murati, abia a 3a dimineata a fost o farfurie cu rosii feliate. Nu se moare de foame, insa se poate sa fie mai variat si micul dejun.

Per total, concluzia noastra e: preturile nu sunt in raport cu serviciile si calitatea oferita.
Hotelul are potential, s-ar putea investi in finisari, renovare etc!
Din pacate, nu mai revenim!
Carolina Andrei
Carolina Andrei2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, camerele faine cu tematica rustica, curat și foarte călduros, piscina și sauna, restaurant spațios. Mâncarea lasă puțin de dorit (foarte puțin diversificata la bufetul suedez de dimineata, aceeași în fiecare zi) mâncarea de pranz/cina nu este atât de calități a pe cât este de scumpa. Extrem de aproape de partie, ceea ce este excelent! Recomand!
Ela Abrudanu
Ela Abrudanu2 ani în urmă
Nu am fost cazata aici. Pot, doar, sa spun ca este un hotel chiar pe partie, deci foarte comod, ca distanta, pentru cei care vor sa schieze pe partiile Roata. Este si un restaurant, tip autoservire la parter.
Cerasela mihail
Cerasela mihail2 ani în urmă
Nu cred ca te poți caza mai bine dacă dorești acces imediat la partii și restaurant.
Căsuțele mai accesibile ca preț decât hotelul și îndrăznesc sa afirm ca reprezinta "afacerea" mai buna! ;)
Gelu Vac
Gelu Vac2 ani în urmă
Pacat de locatie si investitie.
Lipseste acut activitatea de intretinere!!!
Piscina rece si mizerabila - o incalzesc doar daca te milogesti la receptie.
Asternuturile de pat sau nu se schimba sau nu se spala ...
Sala de conferinte este intr-o paragina accentuata.
Personalul este complet dezinteresat.
Locații recomandate