/Maramures/Hotel

Seneca Hotel

Strada Mărgeanului 11B, Baia Mare 430014, România

Seneca Hotel
Hotel
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JGVM+2M Baia Mare, România
+40 728 110 118
hotelseneca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anjell Oo
Anjell Oo2 ani în urmă
Nu recomand cazarea la hotel....mergeți direct la piscină, 50 de lei toata ziua va costă. Camere mici,baile 1m pe 1m ,miros urat,urme de murdărie pe mobilier. Restaurant cu un meniu foarte sec, multe chestii care le au in meniu nu le au in realitate, pesonalul restaurantului foarte stresat,au nervii permanent. La telefon se spune una la recepție alta, cică chek-inul este la ora 12 doar ca mai aștepți pana la 1 pana la 2(am zius ca renunțsi plec in altă parte ,sau eliberat camerele imediat😝)...bazinele si saunele impecabile, recomand. Cea mai ospitaliera si de treabă este fata de la recepția piscinei .
Ilielazar2003@yahoo.com Ilie
[email protected] Ilie2 ani în urmă
Bună ziua!
Sejurul petrecut la hotelul SENECA din Baia Mare, a fost unul minunat.Am întâlnit oameni deosebiți, serviabili, atenți, ospitalieri, care ne-au acordat atenție și grijă pe parcursul șederii noastre aici.
Serviciile au fost deasemenea la înălțime.
Vă mulțumim deosebit și sperăm să ne vedem în curând!
La mulți ani!
Florian Râpaş
Florian Râpaş2 ani în urmă
Piscina interioara este ok......apa este calda si este curat.
Mancarea la restaurantul hotelului este buna si la un pret accesibil - ex : o ciorba radauteana, o portie de cartofi rondele cu salata de muraturi asortata, un piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si salata de rosii, varza si castraveti + un suc natural prigat = 47 lei. Eu spun ca este ok!
Organizarea nu este grozava dar la pretul de 250 lei camera de 2 persoane in care este inclus accesul la piscina si micul dejun, eu spun ca este f ok!!!!!
Petru Pelin
Petru Pelin2 ani în urmă
WC + dus 1m patrat.
Toata lumea am avut de pierdut de pe urma pandemiei dar cei de la piscina si SPA vor sa-si scaota toata pierderea doar pe cei cativa vizitatori. Sa percepi duminica 35 lei pentru doua ore mi se pare jaf la drumul mare.
NU RECOMAND!
Irina Ama
Irina Ama2 ani în urmă
Nu pot da mai mult de 3 stele.
Restaurantul este plin de fum când se gătește, hotelul pare curat pt ce oferă. La piscina nu am fost.
Se poate putin mai multă amabilitate din partea managementului, conversația avuta a dat impresia ca noi trăgeam de doamna sa obținem informații și sa ne dea ceva oferte. Pana la urma e vorba de business, ei trebuie sa atragă clienții, nu clienții sa tragă de ei sa ofere ceva :)
Angela Bote
Angela Bote2 ani în urmă
Toate bune și frumoase până am ajuns în camera mica respectiv 410 de la et 4., o cameră mica cu o baie cat o debara care emana un miros de canal în toată camera mai ales noaptea.O gălăgie seara și noaptea întreținută de familiile cu copii,un alergat continuu pe culoar si trantituri de usi .Am vrut un weekend sa ne încărcam bateriile, dar am venit mai obosiți si mai irascibili.Multumim pt găzduire dar ASA NU!!!!!!!
Flaviu Popsor
Flaviu Popsor2 ani în urmă
Într-adevăr miroase a mâncare în tot hotelul. Iar la toaleta din camera miroase îngrozitor a canalizare. Mâncarea nu este ok .
Ionut Adrian
Ionut Adrian2 ani în urmă
Cel mai bun hotel spa, raportat la preț/calitate servicii
Locații recomandate