/Maramures/Hotel

Pensiunea Popasu'

959, Suciu de Sus 437315, România

Pensiunea Popasu'
Hotel
4.8
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JF+Q5 Suciu de Sus, România
+40 764 103 940
pensiuneapopasu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ovidiu Carp
Ovidiu Carp2 ani în urmă
Gazda primitoare. Mic dejun tradițional. Camera foarte curata, pensiune frumoasa.
Ionut Coffee
Ionut Coffee2 ani în urmă
Loc minunat, personal foarte de treabă!
Arvat Cristian
Arvat Cristian2 ani în urmă
E o pensiune foarte bună gazdele de nota 10.o sa venim și în 2022!
Robert Enuta
Robert Enuta2 ani în urmă
Super locație, gazde primitoare, amabile. Camera curată, lenjeria mirosea a balsam, lucru care nu se întâmpla prea des la hoteluri sau pensiuni. Mic dejun inclus și destul de variat, cu produse tradiționale. Vom reveni cu mare drag! Va imbratisez, Camelia din Galați.
Dana Dumitrescu
Dana Dumitrescu2 ani în urmă
Gazde extrem de calde si primitoare, mic dejun foarte bogat, cu tot ce trebuie! Zona este superba, ne am simtit foarte bine!
Victor Tuszing
Victor Tuszing2 ani în urmă
Comfort, curățenie, liniște, gazde foarte amabile dornice să facă pe plac, mic dejun fabulos cu bunătăți de-ale locului, toate recomandă Pensiunea Popasu' pentru un sejur în Maramureș!
Cristian Chiosea
Cristian Chiosea2 ani în urmă
Super gazde!! Locatie imbatabila pret/calitate!! In limita a aprox. 100km poti vizita Cimitirul Vesel, Man. Barsana, Man. Rohia, Mocanita, Cluj-Napoca, Bistrita, Dej, Baia Mare, Cavnic!!
Pirvulet Catalin
Pirvulet Catalin2 ani în urmă
Recenziie anterioare au fost scrise probabil de cunostinte..... am avut neplacerea sa stau 5 nopti din 6, micul dejun f bun in schimb cina nu a fost pe gustul nostru.... la telefon s-a discutat de 2-3 feluri de mancare ,sa putem alege, nici vorba de asa ceva....era un singur fel de mancare ,impus de proprietara,nu avea treaba cu zona maramuresului si portiile din boluri nu erau suficiente ptr. 7 persoane....cand i-am semnalat proprietarei toate neplacerile, am fost luati peste picior invitandu-ne sa mancam in alta parte .....prosoape schimbate si curatenie in camere am cerut noi in a 4-a zi ptr. ca nu s-a interesat nimeni daca avem nevoie....in baie picura apa de la calorifer in 2 boluri de plastic ,fara cuier si feon.....preturile afisate pe site-ul lor nu corespund cu cele de la fata locului.
Locații recomandate