/Maramures/Hotel

Eurohotel Baia Mare

Bulevardul București 23, Baia Mare 430201, România

Eurohotel Baia Mare
Hotel
4.1
754 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH35+6X Baia Mare, România
+40 262 222 405
eurohotelbm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Tetis
Adrian Tetis2 ani în urmă
pacat ca nu este si o evaluare cu,calificative -1

referitor la piscina...pozele n-au nici o treaba cu realitatea ORIBIL e putin spun...te mananca tot corpul doar cand vezi cum arata
Mariana Dobre
Mariana Dobre2 ani în urmă
Pret mare prosoape taiate pe mijloc 150 lei pe noapte fara aer conditionat nu recomand
Liviu B.
Liviu B.2 ani în urmă
Este in regula pentru ca au spa
Dar micul dejun a fost dezastru
Nu recomand micul dejun
Nu am putut manca.....
Daniel Ghiță Florian
Daniel Ghiță Florian2 ani în urmă
Un loc frumos, îngrijit, personal serviabil. Un loc unde se găsește piscină, sală de sport, coafor, bar, restaurant, saună, într-un cuvânt, un loc bun la toate.
Madalina Tanase-Radu
Madalina Tanase-Radu4 ani în urmă
Nu sunt o persoană pretențioasă, dar nu ma pot abține de a face niște remarci cu privire la stelele deținute de acest hotel, eu cred ca două erau suficiente, sa va spun și de ce: furnici în hotel, am cerut la fiecare masa (am stat 4 nopți) pepsi și chelnerițe mi-a spus k la ei aprovizionarea se face lunea ( ok frate nu ai, de ce nu rescrii meniul k sa știe tot romanul ce ai, nu ce nu ai) sau cum poți sa răspunzi la client asa, pe patul dublu erau doua cearceafuri puse peste saltea, adică cum vine asta nu le-a ajuns materialul pentru un cearceaf de 2 pe 2 sau cum.
Dar nu pot sa comentez nimic de rău despre ospitalitate și mâncare, aici nu pot zice de rău.
Andra ilea
Andra ilea4 ani în urmă
Camera a fost ok dar la baie a fost un singur set de prosoape iar in dulap un singur umeras. De ce asa ceva la 3 stele?!
Apoi, in sala de mese ne-au agasat mustele. Era si o caldura sufocanta... Cum vrei sa vina cineva si sa-ti comande vinul ala de 400 de lei sticla in conditiile alea?! De ce managerul nu s -a gandit sa tina usile de la terasa inchise si sa deschida aerul conditionat, nu am sa inteleg...
Despre piscina nu comentez, caci am vazut ca au scris altii...
Mai vreau insa sa imi manifest nedumerirea si nemultumirea despre un singur lucru: hotelul ofera servicii suplimentare contra cost. Ok, dar ar fi si util sa te poti folosi de ele! Exemplu masajul. Doamna prestatoare a fost chiar deranjata ca i am solicitat serviciile, caci avea agenda plina chiar si in saptamana urmatoare sejurului meu. Deci, ce ar fi trebuit sa fac?! Sa citesc in stele cu vreo doua saptamani inainte de a ma caza si sa sun pentru o programare, nu?! Interesant.
In rest, nu comentez: oameni binevoitori si amabili.
Toth ioan
Toth ioan2 ani în urmă
Sub orice critica, nu primeste copilul un pahar de apa la meniul zilei
Nicu Zaharia
Nicu Zaharia2 ani în urmă
Cam vechi si la baie lipsesc total sapunul sau gelul de dus. Recipientele goale si defecte. Telecomanda TV ramanea lipita de masa pe care era TV-ul. In rest, curat, personal amabil si serviabil.
Locații recomandate