/Harghita/Hotel

Csiki Hotel

Strada Márton Áron 34, Miercurea Ciuc 530003, România

Csiki Hotel
Hotel
4.3
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9R74+CH Miercurea Ciuc, România
+40 749 024 141
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
BMW MyLife
BMW MyLife2 ani în urmă
Personal foarte amabil însă locația este fals denumita "hotel", fiind în realitate o pensiune de 3 margarete!
Tavi Tileaga
Tavi Tileaga2 ani în urmă
Locatie centrala, placuta, discreta. Caldura in camere la discretie. Personal extrem de amabil si plin de solicitudine. Jos palaria pentru serviciile de cazare si masa. Felicitari!
Ionica Ionel
Ionica Ionel2 ani în urmă
Pret dublu față de ceea ce merită Și față de ceea ce tarifeaza alții pe aceleași condiții!
Eroare Incarcare
Eroare Incarcare2 ani în urmă
Locația nu merita prețul plătit. Se promovează online ca fiind hotel de 3 stele și de fapt sunt pensiune de o stea, podelele scârțâie îngrozitor și se mișcă, e prea cald în camere fără sa se poată regla temperatura, apa în baie se aduna pe jos fără sa se scurgă, nu exista minifrigider, etc etc. Micul dejun însă e variat și consistent, contrar a ceea ce afirma o alta recenzie. Atașez foto cu micul dejun servit noua (cafea sau ceai la alegere incluse).
Cornelia Diac
Cornelia Diac2 ani în urmă
Hotel e mult spus, poate o pensiune de 2 stele. Doamnele de la recepție foarte în regulă, de nota 10+, însă acest lucru nu compensează pentru o notă mai mare. Foarte cald în cameră și ești nevoit să dormi cu geamul deschis ceea ce a rezultat o grămadă de țânțari care nu te lasă să dormi. Fie vii cu plasa de țânțari de la kaufland/lidl etc (10lei/două buc), fie vii cu spray de țânțari (autan). Baia e curată, dar nu ai pară de duș. N-ai frigider în cameră, dar e un frigider la comun pe hol. "Hotelul" e destul de aproape de centrul orașului, dar din păcate nu se justifică prețul imens pentru ceea ce primești.
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Decent, dar foarte scump pentru ce oferă.

Am dat 350 Lei pe noapte pentru o cameră fără AC în care era infernal de cald ziua, fără frigider/mini bar și cu un pat incomod cu perne mici.

Amplasare în centrul orașului și personal foarte amabil, însă eu n-aș mai reveni.
Alexandra Veronica Stroe
Alexandra Veronica Stroe2 ani în urmă
Un hotel minunat, cu toate condițiile. Are camere spațioase, curate, baie foarte mare, cu tot ce este necesar. Doamnele de la recepție sunt foarte drăguțe și săritoare. Hotelul este situat în centrul orașului Miercurea Ciuc, deci se poate ajunge ușor pe jos oriunde. Ne-a plăcut mult! Felicitări!
Raluca
Raluca3 ani în urmă
Prețul prea mare ptr camera oferita, 250 de lei o camera cu mic dejun inclus, podeaua scârțâie, pe pat un cearșaf cu elastic, saltele destul de proaste. La baie lipsa para de dus, doar în tavan era montat stil umbrelă, obiectele sanitare destul de vechi. Toate întrerupătoarele erau montate unul sub altul, fără sa știi care deservește Baia sau camera. La baie nu era ventilator și nici draperie la geamul băii care era destul de mare, doar o perdea prin care seara sau când era lumina aprinsa, și fără sa vrei, puteai fi observat din alte bai sau de jos de pe aleea de acces inspre parcarea interioara. Ptr un hotel de 3 stele cu 250 de lei, condițiile au fost proaste. Recepționera amabila, dar asta nu compensează lipsurile.
Locații recomandate