/Harghita/Hotel

Hotel O3Zone

Aleea Sfânta Ana 2, Băile Tușnad 535100, România

Hotel O3Zone
Hotel
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VX6+42 Băile Tușnad, România
+40 266 335 397
o3zone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liliana
Liliana2 ani în urmă
Camera spațioasă și curata, personalul amabil, restaurantul foarte drăguț amenajat, mâncarea gustoasă și diversificata, zona SPA - un loc de relaxare minunat, noi am avut "ghinion" ca 2 zile a fost o avarie la alimentarea cu apa... personalul hotelului ne-au pus la dispoziție apa însă s a simțit disconfortul în zona SPA și nu numai.
Poziționarea hotelului in centru, priveliștea minunată.
Sorina Popa (sorinica)
Sorina Popa (sorinica)2 ani în urmă
Personal amabil, dar: probleme cu apa rece si calda la et. 7, ventilatorul din baie in unele camere nu functioneaza, uneke camere au 2 perinite, altele doar una, jacuzzi nefunctional. Ca parti bune, e cald peste tot, mancare buna, e curat. R bine, dar la 4 stele se poate mai bine.
Cristina Lupescu
Cristina Lupescu2 ani în urmă
Ofer două stele pentru că, deși promite multe facilități, saunele nu au functionat în cele două zile în care am fost cazată, la piscină ba se făcea curățenie generală, ba era prea aglomerată si nu aveam acces decât în ora menționată de cei de la spa, plus că este o cantitate foarte mare de clor în apă ....Pretul de 490 lei pe noapte nu reflectă realitatea serviciilor oferite.
Mihaela Nae
Mihaela Nae2 ani în urmă
Curățenie, personal amabil, spa cu atmosferă relaxantă (apa din piscină caldă), mic dejun bogat si cina ok pentru oameni nu foarte pretențioși. Camerele călduroase pe timp de iarnă.
Vice Cobzaru
Vice Cobzaru2 ani în urmă
Locație frumoasa, personal ospitalier, am luat pachetul cu micul dejun și cinele incluse și a fost perfect. Mâncarea foarte bună și diversa. Piscina și spa-ul minunat.
Mihaela Rusu
Mihaela Rusu2 ani în urmă
Hotel curat, camere foarte mici, mâncare acceptabilă, dar cu personal insuficient la restaurant și bar, serviciile spa de nota 10,in special masajele.
Claudiu Adrian Grama
Claudiu Adrian Grama2 ani în urmă
Un weekend de vis, mâncare foarte bună din belșug, piscina cu apă caldă și curată, saună, camere curate, căldură programabilă, personal amabil și profesionist, locație foarte cocheta!
Valentina Ene
Valentina Ene2 ani în urmă
Camere curate, personal amabil zona de SPA diversificata cu multe tipuri de terapii si masaje.Locatie perfecta pentru un week-end relaxant!
Locații recomandate