/Harghita/Hotel

Areo Hotel & All you can eat Restaurant

Strada Beclean 302, Odorheiu Secuiesc 535600, România

Areo Hotel & All you can eat Restaurant
Hotel
4.7
458 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
88HJ+FP Odorheiu Secuiesc, România
+40 755 133 366
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hondoreanu Gabriel
Hondoreanu Gabriel2 ani în urmă
Super conditii mancare ieftina si buna
Andrea Tothfalusi
Andrea Tothfalusi2 ani în urmă
Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la acest hotel.Este extrem de curat,aerisit,mâncare delicioasă iar angajații fac tot posibilul ca să te simți cåt mai bine.La sosire,în recepție,am fost întâmpinată cu căldură de Timea,un om frumos,mereu cu zâmbetul pe buze,care s-a îngrijit ca totul să fie în regulă.Mulțumesc întregului staff care imi face șederea plăcută.Recomand cu drag acest loc!
Lenuta Ivan
Lenuta Ivan2 ani în urmă
O locatie excelenta ! Recomand meniul zilei, care este atat de mare de saturi 2 persoane ! Mancare foarte buna si o servire ireprosabila ! Nu ratati ocazia de a manca aici !
Alin Romulus Pacurar
Alin Romulus Pacurar2 ani în urmă
Super locație! Surpriza este oferta gastronomică. Meniul zilei la doar 22 de lei are în componență o ofertă diversificată, pentru toate gusturile din cele peste 18 oferte. Recomand pentru cei aflați în tranzit pe drumul ce leagă Ordoheiul Secuiesc de Miercurea Ciuc. Și pentru gurmanzi, iubitori de specialități gastronomice tradiționale Secuiești.
Andreea Chelaru
Andreea Chelaru2 ani în urmă
Dragi români, nu aveți ce căuta la acest hotel.
1. Nu am fost primiți deloc frumos. Dna de la recepție, cand am sunat pentru rezervare, ne-a transmis ca hotelul este plin si o singură camera triplă mai are libera, bineinteles mai scumpă decât o cameră dubla.
Intru pe booking si imi apare acest hotel cu 5 camere duble libere. Rezerv. Ajungem la hotel si ne cazam.
2. Aceeasi dna de la recepție (cu care am vorbit la tel) ne cere ca a doua zi sa eliberam camera pana in ora 10.
Mentionez ca la ora 20.00 cand am ajuns noi, parcarea hotelului este goală. Nu știu de ce atâta grabă.
3. Tot dna de la recepție ne transmite ca nu putem servi micul dejun in restaurant pentru ca este inchis si daca vrem putem manca in hol la recepție un sanvis care costă 30 lei.
Claudiu Michile
Claudiu Michile2 ani în urmă
Mâncarea este foarte buna, iar dupa masa poti bea o cafea grozava! Daca am gasit acest loc, o sa mai trec pe aici de cate ori am ocazia. 👍
Andrei Serban
Andrei Serban2 ani în urmă
Am fost cazați de curând in acest Hotel și sincer, nu am avut ce sa reproșez. Camere mari și curate, baia curată și dotata corespunzător, staff-ul foarte amabil și primitor. Mancarea la restaurant de nota 10, in special costitele de porc(pork ribs). Cu siguranța o sa revenim!
Fane iordachi
Fane iordachi2 ani în urmă
O locație super in Odorheiu Secuiesc, cu personal amabil ,langa benzinaria Petrom, unde se poate manca cat dorești timp de două ore contra sumei de 32 de lei. Pofta buna.
Locații recomandate