/Harghita/Hotel

Constantin Panzió

Strada Apei 696/G, Praid 537240, România

Constantin Panzió
Hotel
4.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H46R+R4 Praid, România
+40 744 406 133
pensiuneaconstantin-praid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Ghiurca
Gabriel Ghiurca2 ani în urmă
Totul este amenajat cu foarte mult bun gust, iar atentia la detalii este la ea acasa, de curatenie ce sa mai zic pana si pervazul de la balcon nu avea fir de praf pe el. Cred ca este pentru prima oara cand efectiv nu am gasit nimic negativ la o cazare. Cafea din partea casei, loc de joaca s pentru copii, curte generoasa iar locatia este inconjurata de padure din toate directiile.
Radu Costescu
Radu Costescu2 ani în urmă
Vă mulțumesc din tot sufletul pentru ospitalitate! M-am simțit într-adevăr în concediu și sincer parca nu am fost în România. Va mulțumesc frumos pentru gulaș! Sunteți oameni minunați într-un loc deosebit!
Sorin Macariu
Sorin Macariu2 ani în urmă
Excepțional totul condițiile de cazare .Gazda extrem de primitoare curățenie peisaje frumoase raport preț calitate suuuper
Alina cristina
Alina cristina2 ani în urmă
Totul absolut minunat. Liniște, gazda extrem de primitoare, loc de joaca pt copii în gradina din spate unde pot sta în siguranță, foișor excepțional pt gratar, camere spațioase, curat, toate facilitățile necesare! Recomand cu mare încredere fără a fii dezamăgit!
Cu siguranță ne vom întoarce și la iarna pt pârtie!
Rodica Raluca
Rodica Raluca2 ani în urmă
O locație superbă, pensiunea foarte curată, dotată cu toate utilitățile, gazdele foarte primitoare! Potrivită pentru familii cu copii. Cu siguranță vom mai merge.
Sebastian Lucian Novović
Sebastian Lucian Novović2 ani în urmă
Gazde foarte primitoare, o vila excelenta pentru familii, cu loc de joaca, foisor de pregatit si luat masa, decor natural de vis!
Giorgio Oprea
Giorgio Oprea2 ani în urmă
Nimic de spus despre locatie. Totul foarte bine pus la punct, curat, camera spatioasa. Dar doar 2* din cauza modului in care am fost dus de nas.
Nu rezervasem nicaieri. Ajuns in zona in jurul orei 19.30 am coborat din masina si am inceput sa caut. Dau de acest domn care-mi spune ca are o camera libera. L-am intrebat cat face si mi-a zis 150 RON. L-am mai intrebat odata sa fiu sigur. 150? 150. Ok.
M-a condus sotia domnului pana acolo si cand sa platesc se schimbase pretul de la 150 la 250. Nu era vorba de bani pana la urma. Ci de modul in care m-am simtit . Cand la tel. domnul mi-a spus ori 250 ori nimic poti sa pleci sa cauti in alta parte...a pus punct la problema. I-mi pare rau ca nu am avut curaj sa plec chiar daca era 20.00.
Bogdan Tanasa
Bogdan Tanasa2 ani în urmă
Am fost acolo 4 familii cu copii. Gazdele au pregatit un antreu pentru toata lumea, camerele mari, calduroase si curate, chicineta dotata cu absolut tot ce ai nevoie ca sa multumesti copiii. Multumim si vom reveni!
Locații recomandate