/Harghita/Hotel

Park Hotel

Strada Szék 58A, Miercurea Ciuc 530201, România

Park Hotel
Hotel
4.3
528 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9RF7+28 Miercurea Ciuc, România
+40 752 243 280
hotelpark.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Olteanu
Andreea Olteanu2 ani în urmă
Super bună și delicioasă mâncarea, a fost servită rapid, în porții suficient de mari. Am servit doar micul dejun care a fost foarte gustos și sunt diverse preparate. Camera este spațioasa și curată (am avut și balcon). Baia a fost foarte curată, cu prosoape, săpun și gel de duș. Patul foarte confortabil, lenejeriile erau curate. De asemena, au locuri de parcare chiar în curtea hotelului. Un pic cam prea piperate prețurile de cazare.

O stea în minus este pentru:
1. faptul că nu au mai avut chifle și nu au putut face două preparate
2. nu toți angajații înțeleg română, prin urmare comunicarea se face mai greoi
Dora Grosu
Dora Grosu2 ani în urmă
Camerele arată foarte bine sunt curate și este liniște și plăcut.
Mircea Andreescu
Mircea Andreescu2 ani în urmă
Cel puțin o data pe an, de foarte multa vreme, servesc micul dejun și prânzul la restaurantul Hotelului Parc. Este lesne de înțeles că nu am fost niciodată, dar absolut niciodată, dezamăgit. Bucătărie la nivel de excelență! Felicitări!
Iby Pascanu
Iby Pascanu2 ani în urmă
Frumos,curat, meniuri gustoase, variate, personalul atent.
Flavius Cosmin
Flavius Cosmin2 ani în urmă
M-am simțit foarte bine. În cameră a fost curat dar n-am înteles-o p'aia cu apa minerală gratis și lângă afișul cu minibar unde apa e 10 lei 🥸
Zsolt vizi
Zsolt vizi2 ani în urmă
No Coment..
Am vrut sa servesc o cafeluța scurta la bar, dar după 5 minute de indiferenta am redeschis ușa de intrare si am plecat. Toate cele bune
Cred totusi ca a fost un accident nefericit. OK?
Ioana Adriana Toma
Ioana Adriana Toma2 ani în urmă
In colturi și pe lângă pat erau pânze de păianjen. La curățenie cred ca e loc de îmbunătățit. Personalul nu purta masca, iar când o purtau nu era purtată corect. Celorlalți oaspeți nu li s-a atras atenția când mergeau prin hotel fără masca. Am stat doua nopți cazați însă nu au făcut curat a doua zi. Micul dejun e de 50 de lei per camera și a la carte. Omletele au fost groaznice (am încercat varianta cu bacon care era cu slănina și implicit uleioasa, precum și varianta cu ciuperci care avea ciuperci marinate din borcan nestoarse și cu un ușor gust de râncezeala). Bugetul de 50 de lei Per camera pentru doua persoane cu un meniu a la carte cu prețuri exagerate e foarte mic. Recomandarea mea e sa nu va pacăliți când vedeți ca e micul dejun inclus. De banii ăștia in oraș găsiți opțiuni mai bune de mâncat.
Ciprian Bogdan Chiriac
Ciprian Bogdan Chiriac2 ani în urmă
Ocoliți aceasta locație. Pe Booking era 220 lei camera iar când am ajuns acolo, 8 oameni, la ora 21:00, ne-a cerut 265 lei camera. Caloriferele erau reci, praful la locul lui. Urata experienta.
Locații recomandate