/Cluj/Hotel

ROUTE 60 Restaurant Pensiune DN1 E60 Ciucea Cluj Oradea Stație de încărcare pentru vehicule electrice, EV Charge

DN1, Nr. 181, Ciucea 407225, România

ROUTE 60 Restaurant Pensiune DN1 E60 Ciucea Cluj Oradea Stație de încărcare pentru vehicule electrice, EV Charge
Hotel
4.1
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XQ5V+2J Ciucea, România
+40 264 259 051
route60.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gg claus
Gg claus2 ani în urmă
Mâncare excelentă, servire bună.
Mă opresc aici de foarte multe ori pt a lua masa. Recomand!
Pop Bianca
Pop Bianca2 ani în urmă
Foarte nemulțumita ! Am așteptat 2 ore după mâncare și a cenit rece și prost făcută . De o nesimțire crunta . Regulile nu se respecta . Am cerut sa ne mai pună o masa ca eram 10 persoane și a spus ca ajunge o masa , am stat toți înghesuiți și am așteptat ca prosti după o mâncare prost gătită și rece !
Makai Attila
Makai Attila2 ani în urmă
In 2019 am scris un review ca si ceilalti ca chelneritele sunt total indiferenti si chiar nesimtit de comportarea ei si s-au sters reputatia noastra . Am fost impreuna cu niste prieteni pe langa ca am asteptat mult pana a venit la noi… a comandat prima persoana la masa si pe restul nu a mai astrptat chelnerita ci a mers la bar sa vorbeasca cu colegele si cand am chemat la masa a zis ca are treaba si au inceput toti cu colegii sai sa faca glume cu noi si in acel moment am plecat din local… mentionez ca am fost un clien care nu pleca langa restaurant fara sa opreasca dar acesta a fost ultima data cand am oprit la ei
Antal Varga
Antal Varga2 ani în urmă
Carnea de vita in gulas si ciorba veche cu un gust oribil. Am mancat acum cativa ani nici nu se compara cu experienta de azi !
Arpinte Nicoleta
Arpinte Nicoleta2 ani în urmă
Zgomotul infernal, larma, gălăgia pe timp de noapte, provocată în primul rând de paznicul și bucătăresele de la pensiune cât și de unii oaspeți, care au fost lăsați să facă ce vor în pensiune, țipetele și gălăgia de coșmar din restaurant, la care nu reacționa absolut nimeni din personal, astfel încât, după o noapte de nesomn din cauza gălăgiei, îți mai spărgeau nestingheriți de nimeni urechile niște sălbatici și în timp ce luai masa..
Deși prin fața pensiunii este șoseaua și trec mașini zi și noapte iar pe calea ferată trec frecvent trenuri, nu acestea sunt problema ci țipetele și chiotele bucătăreselor, acompaniate de hahaielile, aplauzele zgomotoasele și alte sunete stridente ale paznicului, cât și ale clienților, atât după orele 23-24 cât și înainte de ora 6. Când am plecat de acolo, după 4 nopți, nu vedeam pe unde conduc mașina, de oboseală și de nervi. Păcat de mâncarea bună și de calitatea camerelor și a curățeniei, în rest totul a fost impecabil dar nu se respectă absolut deloc programul de odihnă afișat pe Booking. (cică 21-6)
Nu recomand decât celor surzi și celor care chiar se pot odihni în condiții de gălăgie infernală.
Sandor Botar
Sandor Botar2 ani în urmă
Escalop de pui cu ciuperci... pieptul de pui era nefacut si plin de zgarciuri, ciupercile si ele nefăcute, am si asteptat o oră de cand am facut comanda până ce a ajuns mâncarea restaurantul fiind pe jumătate gol.
Vasile Pascal
Vasile Pascal2 ani în urmă
Personalul de la spalatorie lasa de dorit,este de o nesimțire iesita din comun,acest individ are nevoie de consiliere psihologica,urla ca la usa cortului fara motiv,spalatul este 80 ron dar nu merita nici 30,am incercat sa reclam prestatia acestui individ dar nu am avut cui,DE EVITAT.
Lucian Lainar
Lucian Lainar2 ani în urmă
Locație ok,zic eu,pt a servi masa în condiții decente,preturile cam mari dar compensează prin amabilitatea și viteza fetelor care lucrează în restaurant. Mai rar am văzut în ultima vreme personal capabil pe postul pe care îl ocupă .
Locații recomandate