/Cluj/Hotel

Hotel Meteor

Str, Bulevardul Eroilor 29, Cluj-Napoca 400129, România

Hotel Meteor
Hotel
3.8
286 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+3G Cluj-Napoca, România
+40 728 287 717
hotelmeteor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valentin Mirsu
Valentin Mirsu2 ani în urmă
Ok, cam multă bâlbâială la recepție...
The_Tryhard Trio
The_Tryhard Trio2 ani în urmă
Acest Hotel nu are nici pe departe 3 stele. Din păcate camerele sunt intr-o stare deplorabila, canapeaua din asa zisul living trebuie schimbată, in baie suportul pt prosoape rupt… gaura din perete pe unde e scoasă țeava de la aerul condiționat e neretușată.. se poate vedea afara… USA de la dormitor nu se închise.. veioza rupta și lipita cu scotch etc. De asemenea periculos in casa scării între etajul 1-2 o treapta rupta, șuruburi scoase din asa zisa plinta… Recepție… dsoara plictisita … Concluzia: trist ca pt. anul 2021 intr-o lume civilizata mai exista astfel de locații. Trist și pt. cei care iau o astfel de teapa pe Booking!!
Tudor oros oltean
Tudor oros oltean2 ani în urmă
Confort.curatenie .ospitalitate.camere renovate conditii de 7 stele .în inima Clujului. M am simțit ca la Paris la un preț mai mult decât rezonabil
Gabriel Baba
Gabriel Baba2 ani în urmă
Hotel curat, amplasare centrala ideala. Mic dejun delicios.Doamna Mioara o femeie cumsecade.
Liviu Alexandru Dobre
Liviu Alexandru Dobre2 ani în urmă
Locație curată situată în centrul orașului.
Pentru cei mai puțin pretențioși este excelent
Loredana cercel
Loredana cercel2 ani în urmă
Groaznic! Paturile sunt fragile, iar de lenjeria de pe pat nu mai zic, patata.La receptie nu era nimeni. Sincer mi a facut sederea in Cluj foarte neplacuta. Nu o sa mai revin
Cristina Ivan
Cristina Ivan4 ani în urmă
In centrul Clujului. Hotel foarte ok, foate curat, mic dejun foarte diversificat, angajati foarte amabili.
Am avut doar o noapte, pentru Targul de Craciun (care era foarte aproape de hotel...2 min). Rezervarea a fost făcută pe Booking, 220 lei/ noapte, cu mic dejun. Daca luam direct de la hotel, era 200 lei/ noapte, cu mic dejun.
Ce te omoara, este parcarea. Noi am parcat in fata hotelului, zona A, unde este cel mai scump (7 euro/ 2 ore, plus tva). Parcarea se plateste in intervalul orar 07.00- 21.00.
Blue Dear
Blue Dear10 ani în urmă
Nu recomand deloc, pt mine a fost ca o tortura. Singurul avantaj e ca e in centru. Curatenia lasa mult de dorit, totul e vechi si de proasta calitate. Eu am avut multe probleme. Nu poti lasa geamu deschis ca miroase a mancare si unele aparate de aer din camera nu fac fata, chiar daca stai intr-o camera micuta. Am stat in 3 camere diferite si fiecare avea probleme, ba nu mergeau veiozele, wc curgea non-stop, wireless nu prea se prinde sau deloc, cablu de net nu au, televizor cu imagine verde etc. Peretii sunt ca de hartie. Iti intra in camera chiar daca lasi cheia sau nu.

I do not recommend it at all, for me it was like torture. The only advantage is that it is near the center. Cleanliness leaves much to be desired, everything is old and of poor quality. I have had many problems. You can not let the window open because of the smell of food, some air conditioning in the room can not cope, even if you sit in a small room. I stayed in 3 different rooms and each had problems: lights going nay, toilet ran non-stop, wireless does not quite catch or no at all, they don't have net cable,TV had a green image. The walls are thin like paper. They enter the room even if you leave the key or not at the desk.
Locații recomandate