/Cluj/Hotel

Pensiunea Mirabilandia

DN1 154c, Bucea 407441, România

Pensiunea Mirabilandia
Hotel
4.6
413 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WPW5+56 Bucea, România
+40 741 194 353
mirabilandia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Buncila
Madalina Buncila2 ani în urmă
Cazarea se face în cabanute(fără sa te anunțe, au camere și in pensiune), deci ca să mergi la Spa sau restaurant trebuie sa ieși pe afara, o distracție mai ales când ai copii și trebuie sa ii îmbraci de iarna. Apa în piscina extrem de murdara, camerele mici, mancarea a fost singura ok, dar atenție și la ce pachete luați, una va zic ca aveți inclus și la final apar pe nota de plata.
Torok sebastian
Torok sebastian2 ani în urmă
Un loc excelent pt o adevarata relaxare. Curatenie si mancare foarte buna. Personalul foarte dedicat clientilor. Felicitari!!!
Andrea Szilagyi
Andrea Szilagyi2 ani în urmă
Locație frumoasă,curată ..cu toate dotările necesare pt un weekend plăcut.
Mâncare "ca la mama acasă"
Peisaj minunat între munți pe malul Crişului.
Bara Bianca
Bara Bianca2 ani în urmă
Mancarea foarte buna si portiile sunt foarte mari. Servirea si personalul sunt foarte amabili. O zona unde te poti relaxa, profita de natura si aerul proaspat.
Aveti acces la piscina, jacuzzi, sauna, totul foarte curat. Loc de joaca pentru copii, hamace langa rau. Locatie excelenta totul pentru a implinii nevoile celor care le treg pragul 🤗
Labrău Mihai
Labrău Mihai2 ani în urmă
Un loc superb, trebuie vizitat, atmosferă placuta , toate facilitățile le găsești aici . 😀
Simona Moldovan
Simona Moldovan2 ani în urmă
O locație excelentă pentru petrecerea timpului liber. Chiar și pentru o zi merită să vii până aici. Piscina interioară are apa încălzită numai bună pentru copii, saune, jacuzzi, ciubăr, grill barbeque. Tot ce vrei. Vara e foarte fain și la piscina exterioară. Locația este foarte îngrijită, totul este foarte curat. La restaurant ai ocazia să mănânci o mâncare bună la un preț decent. Porțiile de mâncare sunt generoase.
Darius Ioan Abrudan
Darius Ioan Abrudan2 ani în urmă
Am întrebat expre înainte de a merge acolo dacă apa este caldă pentru că am doi copii mici și veneam după o altă experienta neplăcută unde mi s-a spus ca apa are 30 de grade, după 5 minute în aceea apă îți clănțăneau dinții în gură, și mi s-a spus că apa are intre 30 și 32 de grade, ei... ce sa vezi, surpriză, apă tot rece, am fost cazat la cabanutele acelea din lateralul pensiunii unde trebuia sa aștept 5 minute pana sa vină apă caldă....personal nu recomand această pensiune
Gilda Naghi
Gilda Naghi2 ani în urmă
Foarte amabila servirea și primirea, piscina, sauna, jacuzzi de 4 stele+ apa calda, curata... dar camerele din păcate sunt de moda prea veche... în general oameni ospitalieri!
Locații recomandate