/Brasov/Hotel

Rozmarin

Bulevardul Mihail Săulescu 159, Predeal 505300, România

Rozmarin
Hotel
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH7C+2H Predeal, România
+40 268 456 422
hotelrozmarin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Matescu Nicolae Iulian
Matescu Nicolae Iulian2 ani în urmă
Locație cu un amplasament superb la ieșire din Predeal către Brașov.
Mic dejun diversificat, camerele destul de mari dar învechite.
Hotelul necesită o deratizare serioasă, noaptea gandacii de bucătărie mișună in toată baia si cameră, deasemenea curățenia in camere trebuie făcută mai cu simț de răspundere.
3* pentru peisajul din cameră si terasa restaurantului.
Cristina Elena
Cristina Elena2 ani în urmă
Camerele foarte frumos amenajate, mici probleme cu caldura, care s-au rezolvat dupa un telefon la receptie, un gandacel ratacit , in rest totul ok. Privelistea superba, mancarea foarte buna, semineul din restaurant, de vis !
Marius preda
Marius preda2 ani în urmă
Un hotel super. Curățenie, personalul hotelului este foarte amabil, priveliște frumoasă. Parcarea auto este mare. Mic dejun foarte bun, se poate mânca în restaurant sau afara pe terasă unde priveliștea este magnifică.
În spatele hotelului găsiți un mic loc de joacă pt copii sau la aprox 5 min de mers pe jos există un alt loc joacă în parcul amenajat de către consiliul local.
Hotel Rozmarin este situat la sf orașului Predeal fiind un loc ideal si pt. un mic popas . De asemeni la 10 min se află un parc de distracții pt copii spre Cabana trei brazi.
Norisanu
Norisanu2 ani în urmă
Din 4 stele , ar putea sa mai taie jos 2 ... nu am fost prea incantat de acest hotel . Poate din partea propeietarilor mai multa atentie la camerele de baie ... necesita renovare si mai multa curatenie ... la fel si camerele ... personalul daca ar fi mai bine platit cu siguranta vor fi mai amabili . Din cate am discutat cu personalul , lucreaza mult prea mult pentru bani prea putini.

Acest review contine Strict Pareri Personale .
Sper sa va fie de ajutor feedback-ul meu. 😍
Ariana 3D Art
Ariana 3D Art2 ani în urmă
Am fost cazata cu sotul si inca un cuplu de prieteni. Ei au platit acelasi pret pentru camera si au primit o camera superioara pentru aceeasi bani decat noi. Camera pe care ei au primit o este cea din poze si descriere si credeam ca si noi vom primi asta. Am primit camera la parter cu mini bar gol (desi era inclus in pret), fara balcon si fara vedere la munte ci cu vedere la 2 cladiri in constructie ( prietenii noi au primit camera cu vedere la munte si cu balcon pentru acelasi pret). Un hotel la care nu voi mai reveni nici nu o sa l recomand decat poate negativ fiindca ei pun niste poze ca sa rezervi si ajungi acolo si nu primesti ceea ce ai rezervat. La restaurant seara muzica este foarte tare incat nici nu poti vorbi asa ca am plecat de acolo si am ales restaurant hanul domnitorilor unde a fost foarte placut ambianta si mancare. Deasemenea jacuzzi era inclus in pret insa nu era disponibil la locatie.
ADINA CLIM
ADINA CLIM2 ani în urmă
O scurta experienta. În weekend la Predeal. Sâmbăta. 29 ianuarie 2022. Familie de 2 adulți și doi copii. Greșeală mare. N am rezervat nicăieri masa de pranz. Aglomerație în tot Predealul. În cele din urma încercăm la Hotel restaurat 4 stele Rozmarin. Întrebam dacă se poate manca. Foarte drăguț ( cred ca șeful de sala) ne invita la o masa. Cerem un meniu, domnul din nou foarte drăguț, ne sugerează sa ne așezăm la masa ca vine și meniul. Ne așezăm la masa. Așteptăm un sfert de ora doar meniul în condițiile în care in tot restaurantul mai erau maxim 2 mese ocupate. Ne am ridicat și am plecat. Probabil nu vom mai calcă niciodată pe acolo. N am înțeles de ce ne au amăgit și ne au făcut sa pierdem timpul. Era mult mai fair sa ni se spună adevărul.
Andrei Florea
Andrei Florea2 ani în urmă
Nu prea merita 4* hotelu arata bine si este amplasat foarte bine, macarea foarte buna, cald in camere, personalul amabil dar mai trebuie investit mult in hotelin special baile sunt varza rau nu merge bazinu sa tragi apa, caloriferul curge din el...etc
Iulian Sandu
Iulian Sandu2 ani în urmă
Oameni primitori, mancare foarte buna, atmosfera placuta, preturi corecte. Locatia merita din lin stelele acordate. Multe multumiri d lui Virgil pentru organizare
Locații recomandate