/Bihor/Hotel

Vila Elysee

Bulevardul Băile Felix nr.136, Sînmartin 417495, România

Vila Elysee
Hotel
5
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXXH+RQ Sînmartin, România
+40 774 990 207
vilaelysee.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Seician
Ana Seician2 ani în urmă
O locație excelentă pentru a petrece un concediu relaxant! Gazda a fost foarte primitoare și osiptalieră.
Camerele sunt spațioase și curate, iar băile la fel. De altfel, ne-am folosit și de grătarul din curte, pus la dispozitie aici.
Bucătăria și locul de luat masa ne-au ajutat foarte mult, astfel că am reușit să ne preparăm mâncarea acolo, iar restul a fost pus la frigider; în acest fel nu am făcut risipă de mâncare. Ne-a plăcut foarte mult, mai ales că am ales camerele din spate, unde a fost liniște deplină!
Cu siguranță o să revenim! Recomand cu drag!
Alexandra Abusan
Alexandra Abusan2 ani în urmă
👍Recomandam cu incredere! Foarte frumos, curățenie peste tot si gazda foarte amabilă și primitoare! Multumim!
Angelica Curcan
Angelica Curcan2 ani în urmă
Este foarte curat, totul nou si ingrijit. Gazdele sunt foarte amabile. Ne-au pus la dispozitie gratarul si o bucatarie complet utilata pentru toate nevoile, astfel incat iti poti pregati singur orice iti doresti.
Cipi shaky
Cipi shaky2 ani în urmă
O vila construita cu mult gust, mobilier nou, miros foarte frumos atât în camere cât și pe holuri, curățenie, bucătărie comuna utilata cu de toate pentru cine vrea sa o folosească, gazdele foarte primitoare gata oricând să îți sară în ajutor,parcare,foișor cu grătar pe scurt o locatie în care o sa revenim cu drag!!!!
Paula Simonca
Paula Simonca2 ani în urmă
Pensiunea arată deosebit ,camerele sunt curate domnul de la recepție un om deosebit și săritor și foarte amabil.Recomand cu drag această pensiune.
Katalin Dinica
Katalin Dinica2 ani în urmă
Este o locație excelenta, cu o gazda primitoare si atenta, recomand cu incredere si pentru cei mai pretențioși turiști. Totul este la superlativ. O sa revenim cu siguranta. Multumim pentru un sejur plăcut.
Daniel Ivescu
Daniel Ivescu2 ani în urmă
Încă de la intrare in unitate, d-nul de la Recepție te întâmpina cu voie buna și multă caldura. Tot el va fi cel care va încerca sa rezolve și orice problemuță legată de cazare… doar trebuie sa ii cereți.
Camera in care am stat noi, era de dimensiuni medii. Nici nu aveam nevoie de mai mult. Am rămas foarte plăcut surprinși de curatenie. Așternuturi curate, baie, duș, wc, chiuveta de o curatenie exemplara.
Jos, la demisol, o Bucătărie spațioasă și dotata cu tot ce ar fi nevoie pt a găti, tot așa, foarte foarte curată și ordonata.
Sala de mese mare, cu mai multe mese, oferă posibilitatea sa ia masa mai multe familii odată, dar cu suficientă distanță între ele, respectând regulile de distanțare socială.
Ma bucur ca am avut ocazia sa văd ca mai exista astfel de unități de cazare.
Felicitări gazdei!!!
Tommy lonsdale
Tommy lonsdale2 ani în urmă
Personal de treaba locație bună, camere curate, ambianță plăcută si prețuri super. Recomand! Revenim oricând cu plăcere 👍
Locații recomandate