/Neamt/Hostal

Hotel Victoria

Strada Mihail Kogălniceanu, Târgu Neamț 615200, România

Hotel Victoria
Hostal
4
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6948+GM Târgu Neamț, România
+40 233 790 270
hotelvictoria-targuneamt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
József Máté
József Máté2 ani în urmă
Personal foarte amabil, mancarea de nota 10. Recomand
Elena tanase
Elena tanase2 ani în urmă
Pt inceput m-am cazat cu tichete de vacanta si am facut consumatie cu tichetele de vacanta. Poate e un minus acest detaliu. (pt terasa, nu hotel) Hotelul e situat in zona centrala iar personalul de la receptie a fost foarte ok. În schimb, reclamatiile mele curg catre serviciile oferite de terasa restaurant. M-am așezat sa servesc masa (in ultima zi a sejurului)și niciun dar niciun chelner nu s- a obosit sa vina la masa în condițiile în care stăteau de vorba și priveau în zare. Am stat 15 min socata de atata nesimtire apoi m-am ridicat si am plecat. Salvam HoReCa? Nu, ca nu se vrea. Am fost si la Suceava (Balada) dar acolo au fost de nota 1000. Amabilitate la Hotel Victoria? Am mai mâncat de 3 ori la acest restaurant, nu am avut probleme dar pentru "amabilitatea" de care ati dat dovada azi nu am cuvinte! Ca sa nu mai zic ca au venit 2 doamne și au fost servite imediat. RUȘINE!!!! Voi ocoli aceasta terasa dacă mai vin în T. NEAMT! Mic dejun doar oua omleta: omleta cu legume, omleta cu nu stiu ce sos, omleta....Vorbesc de cel inclus in tariful camerei. Intradevar. apa calda nu a fost dimineata, pe la 6 . Cu pos-ul a fost o problema initial, apoi s-a rezolvat. Totodata chelnerita de acolo nu stia sa bata un bon de vacanta si apoi sa ia diferenta de pe card....ori nu stia, ori nu dorea. Ne-a invitat sa venim maine (a doua zi)cu tichetul si sa achitam CASH consumatia din ziua respectiva! Camera era curata si personalul de la receptie de ajutor. In schimb nu recomand serviile de masa. Pentru asta 1 este deja prea mult. Pacat de hotel.
Liviu Dirlescu
Liviu Dirlescu2 ani în urmă
Patul foarte incomod,te simteai ca in barca. Zgomot de la ventilator. Micul dejun foarte slab,fara prea multe optiuni pt ca personalul ne a incadrat la pretul camerei cu mic dejun inclus ,unde nu aveai de ales. Optiuni de post,pentru vegani nu exista la micul dejun inclus si nu nunai. Pretul mare pt serviciile oferite.
Roxana Matei
Roxana Matei2 ani în urmă
Nimic nu mi-a placut.Cazarea scumpa 200de lei pe noapte pt ceea ce ofera.Mobilier vechi,patul cu o saltea......cred ca si pe lemn direct era mai bine,apa calda venea dupa o ora decand ii dadeai drumul.Ne-am cazat pe timp de zi la ora 13 nu aveam sa stim ce seara ne asteapta....ufff,muzica in fiecare seara pana la 3 dimineata,ei terasa hotelului o folosesc drept discoteca,club.....prasnic....naiba stie ca eram si cu bebe dupa noi....ne propusesem 3 nopti sa stam dar dupa 2 nopti am plecat incarcati de manele.Mancarea se serveste fffff greu....totul pr
Mihai Mihai
Mihai Mihai2 ani în urmă
Hotel ok, curat, personal amabil, mancare foarte buna.
Nadia Hritcu
Nadia Hritcu5 ani în urmă
Am fost cazată recent la acest hotel datorită unei activități de teren.M-am interesat dinainte de dotările acestuia și am rămas plăcut surprinsă că într-adevăr căutările corespundeau cu realitatea.
Personalul a fost foarte ospitalier, primirea a fost călduroasă iar mancarea delicioasă ( ori eram noi înfometați, ori chiar era bună, dar merg mai mult pe ultima variantă ). Totul era bine organizat, de la aspect pana la servire, ceea ce făcea o atmosferă frumoasă .
Camerele erau spațioase, o curățenie impecabilă, lucrurile bine aranjate . Patul era foarte confortabil, căldura și aerul condiționat erau nelipsite, în concluzie totul era foarte primitor.
Recomand cu drag!
Magda Colgiu-David
Magda Colgiu-David2 ani în urmă
Poziție perfectă, curat, merge
Mini Pedodontis
Mini Pedodontis2 ani în urmă
Nu. Nu recomand.
In masina e mai comod sa va petreceti o noapte decat in acest hotel. Muzica de la restaurant este la maxim , pana dimineata. Si nici conditiile din camera nu sunt ok.
Nu. Nu recomand. Regret alegerea facuta ! Rusine sa va fie !
Locații recomandate