/Neamt/Hostal

Camena

Strada Petru Movilă, Piatra Neamț 617505, România

Camena
Hostal
4.3
344 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8R8+6X Piatra Neamț, România
+40 749 563 971
pensiuneacamena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
GIGI RADULESCU
GIGI RADULESCU2 ani în urmă
Curat, frumos și ieftin. Oameni amabili și prietenoși. Recomand cu căldură.
Robert tudorache
Robert tudorache2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni pe timp de iarna ,camerele sunt ok dar am dormit îmbrăcați nu au dat căldură nu au vrut să ne de-a telecomenzile la aerul condiționat că nu funcționează până la urmă au fost aduse dar asta când am plecat de acolo și funcționa.
Foarte urat din partea lor !
George Creangă
George Creangă2 ani în urmă
Patul matrimonial este foarte mare, salteaua este super însă baie nu e la același standard să zic așa. E curat dar se poate mai bine. Cafeaua este bună, mic dejun nu am încercat. Se poate plăti cu voucher de vacanță. Dacă au, luați camera cu balcon si vedere spre lac pentru că dimineața este superbă priveliștea.
Ana Gavril
Ana Gavril2 ani în urmă
Totul a fost minunat! Am stat puțin... dar suficient pentru nota 10!
Negru Violeta Alina
Negru Violeta Alina2 ani în urmă
Nu recomand. Curățenia foarte slabă. În baie mucegai în zona dușului iar toaleta murdară și nedezinfectata. Săpun la baie, nu. In cameră un miros neplăcut. Gălăgie foarte mare. Se auzea absolut tot (duș, coborât si urcat scări, vorbă).
Silviu stefan
Silviu stefan2 ani în urmă
De ce a fost excelenta? Simplu. Ofera cam tot ce-si doresre turistul român. Intr-adevar este o pensiune de tranzit fiind situata la iesirea din Piatra Neamt , insa conditiile sunt deosebite. Mancarea de nota 10, cazarea , la fel iar cel mai important lucru, NIMENI nu-ti atrage atentia daca mai bei o bere si din sacose....lucru care pe oricine deranjeaza cand se IMPUNE consumarea doar produselor din pensiune.Aici nu a fost cazul, RESPECT pentru acesti oameni unici
.
Cezar Niculescu
Cezar Niculescu2 ani în urmă
Un dezastru,
135 lei camera
Nimic inclus în pret
Vrei aer contitionat încă 20 lei...
După îndelungi căutări fără succes a tabloului electric pentru a alimenta circuitul de ac. Personalul s-a lăsat păgubaș.
Dacă ai noroc maisi funcționează....
Nu recomand!
Bogdan Andrei Vatavu
Bogdan Andrei Vatavu2 ani în urmă
Personalul amabil. Camerele curate. Mâncarea foarte buna. Curtea cu foișoare și locul de joaca pentru copii sunt un mare plus. Camerele cu vederea spre lac sunt mai scumpe, dar nu e diferență mare de bani. Cred că în jur de 10 lei. Daca sunt disponibile, se merita pentru o priveliște frumoasă. Locația este la 5 minute cu mașina de centru și alte zone de interes.
Locații recomandate