/Neamt/Hostal

Complex Ancora

Strada Portului, România

Complex Ancora
Hostal
4.2
945 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W4Q9+H9 Potoci, România
+40 757 578 558
complexancora.inn.fan
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Popovici
Madalina Popovici2 ani în urmă
Locatia este de vis,camere confortabile si dotate..mancarea gustoasa (portii mari).RECOMAND!!
Roxana Nicol Chiculita
Roxana Nicol Chiculita2 ani în urmă
Este un loc superb,locație de vis,personalul foarte amabil
Svet Teodor
Svet Teodor2 ani în urmă
Review pt restaurant: desi staff-ul e foarte ok, mancarea comandata de noi nu prea a fost ok in afara de pastrav la gratar. Am mai luat aripioare de pui + crispy, pe care nu le recomand. Peivelistea e superba.
Ovidiu Seulean
Ovidiu Seulean2 ani în urmă
Dezastru:am rezervat camera cu o săptămână înainte,ne-am cazat la ora 18,00 însă camera nu era pregătită.S-a pregătit pe loc cu noi de fata(adus așternuturi și pat suplimentar).Chiuveta și cabina de dus înfundate.Le-au desfundat pe la 22,00.In cabina de dus mucegai groaznic peste tot.Draperia nefuncționala.Camera foarte mica iar tabelul cu semnăturile celei care curăță nu mai era completat de o luna.La restaurant trebuie sa plătești separat nu poți cumula notele.Micul dejun dezastru. Trebuie sa alegi între cafea sau ceai ? 2 legume la alegere ,dar de fapt nu aveau numai măsline și castraveți.Ardei urma sa primeasca..., dar era deja 11,00 și se termina programul pt masa.Personalul majoritatea dezinteresat.Experienta dezamăgitoare.Pacat de locația excelenta.
Catalin Catalin
Catalin Catalin2 ani în urmă
Era o locație unde mergeam pentru terasa cu vedere la lac, dar de data asta am stat pe terasa iar vederea era obturata de lucrătorii ce puneau pavele la terasa și de o plasa care împrejmuia terasa. Nu înțeleg de ce în plin sezon în august trebuia sa fim serviți la masa iar muncitorii sa ne strice view-ul si liniștea. Oricum ni sa întunecat view-ul de tot când am primit nota de plata și am plătit pe o bere la draft 16 lei.
Dan Dumitrasc
Dan Dumitrasc2 ani în urmă
Locatie excelentă,trebuie amenajat un pic drumul de acces,priveliste deosebita asupra lacului Bicaz(cu tot cu pet-uri)
Va fi deosebit cind se vor termina lucrarile de amenajare a terasei ai a piscinei
Gabriel Mototolea
Gabriel Mototolea2 ani în urmă
Priveliștea salvează tot. La servire mai trebuie lucrat - durează foarte mult până ești băgat în seamă, până ți se aduce meniul, până ești servit. Doi ospătari și un singur bucătar pentru întreaga terasă pur și simplu nu ajung.

Mi s-a adus ce-am comandat după foarte mult timp, apoi mi s-a luat pentru că ar fi fost de fapt comanda altcuiva, apoi, după ce-a mai trecut iar niște mult timp, mi s-a adus aceeași farfurie, dar cu mâncarea rece.

Ăsta e sectorul HoReCa care țipa în pandemie că trebuie salvat?
Iosub Corneliu
Iosub Corneliu2 ani în urmă
O experiență foarte proastă. Domnișoara ospătar ne ducea cu vorba cum că se montează niste clătite de vreo oră, citez: " acuma le montează, 5min"..... Iar după o oră de așteptare și minciuni repetate, am hotărât să plecăm și mergem la geamul bucătăriei unde era ospătara sa ne cerem banii înapoi și ce să vezi.... Striga la Bianca din bucătărie....." Bianca, nu le mai pune"!!!!....... Deci Bianca încă nici nu se apucase de acele clătite. Ferească Dumnezeu de câtă indiferenta.
Locații recomandate