/Neamt/Hostal

Vila Luna Poema

DJ678A str. Principala 189, 117250, România

Vila Luna Poema
Hostal
4.1
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3GGM+2X Poienari, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabi Iulian
Gabi Iulian4 ani în urmă
Alexandru Manolescu
Alexandru Manolescu5 ani în urmă
O locatie superba, linistita, curata si o gazda de nota 10!
Va recomand sa treceti pragul acestei pensiuni si va veti intoarce garantat.
Am petrecut 3 zile de neuitat impreuna cu 14 prieteni, am avut totul la dispozitie inclusiv ajutorul gazdei la gratar si in bucatarie plus o ciorba delicioasa de afumatura acrita cu zeama de varza, oferita de gazda a 2-a zi dupa un chef de pomina.
Vom reveni cu siguranta,
Multumim pentru ospitalitate!!!
Maria Ana
Maria Ana5 ani în urmă
Superb! Liniste, aer curat, constructie moderna.
Irina Constantinescu
Irina Constantinescu5 ani în urmă
Superba
Eva Onescu
Eva Onescu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Locul este frumos, camerele sunt spațioase și toate, iar personalul este bun și disponibil, dar am întâlnit câteva probleme. Un loc bun de a dormi, în general, totuși

(Original)
The place is nice, the rooms are spacious and all, and the staff is kind and availabe but we had encountered some issues. A good place to sleep, overall, though
Artur Zielnik
Artur Zielnik5 ani în urmă
(Tradus de Google) Un loc minunat pentru a rămâne. Proprietar foarte frumos cu engleză perfectă. Condiții pentru cinci stele.

(Original)
Rewelacyjne miejsce na nocleg. Właściciel bardzo miły z perfekcyjnym angielskim. Warunki na pięć gwiazdek.
Iliyan Draganov
Iliyan Draganov5 ani în urmă
(Tradus de Google) Întotdeauna bun venit cu împușcat de grappa

(Original)
Always welcome with shot of grappa
Raz Raz
Raz Raz2 ani în urmă
Locul e liniștit și are potențial pentru a-ți petrece un weekend fain cu prietenii. Probelema e ca igiena lasă de dorit, nu era curat cum se spunea pe booking (erau review-uri vechi cel mai probabil), iar proprietarii au strâmbat din nas când au fost atenționați de curățenie. Apoi scurgerea din baie era ineficienta, apa de la cada de duș care s a scurs pe sub perdea s-a scurs în hol direct și nu în scurgerea băii, cuptorul din bucătărie e spart și ruginit (bucătăria era lăudată ca fiind funcțională). Terenul este vast(asta e un plus) și exista în spate o piscina nefuncționala acoperita cu scânduri semi putrezite- am fost atentionati sa nu pășim pe ele pentru ca exista pericol sa se rupă. Ok.. Când vii cu copii este foarte dificil sa ii ții în frâu non stop, ca proprietar as fi încercat sa rezolv problema piscinei în alt mod- mult mai sigur adică. Până la urmă ne-am simțit bine, dar concluzia e ca se putea mult mai ok, potențial este iar gazdele ar putea sa își rectifice comportamentul și sa nu stea imbufnati 2 zile pentru ca au fost criticați pentru curățenia deficitară. Nu am dat o stea dar nici cinci, clar.

Edit: Ca urmare a răspunsului Dvs trebuie sa fac niște completări:
In primul rând apreciez efortul pentru răspuns, și cred ca "in mod normal" ar trebui sa faceți exercițiul acesta mai des, indiferent de natura review-ului.
Mergând mai departe, consider ca nu mai suntem chiar în situația de criză sanitară de acum câteva luni. Produse sanitare și de curățenie se găsesc peste tot.
Apoi va scuzați pentru curățenie spunând că am ajuns înainte de ora de check in. Grupul nostru a ajuns treptat, primii sosiți au fost la orele 16:30- cu 30 minute înainte de ora de check-in, moment în care Dvs ați predat cheile și ați părăsit locația pentru aproximativ 2 ore. Și vă intreb: dacă nu era ÎNCĂ gata curățenia și v-am prins pe nespusă masă, de ce ați plecat? De ce nu "ne-ați invitat" la acea "cafea"? Pentru ca noi nu am semnalat problema igienei decât după ceva timp, după ce am intrat în camere și am constatat.
Probabil pentru ca acela era de fapt standardul Dvs de curățenie? Da, dădeați cu mop-ul in bucătărie când am sosit, apoi ați considerat ca e suficient și ați plecat, sa fie clar!
Iar problema nu a fost pusa într un mod jignitor, cel puțin nu cu intenție din partea noastră. Amenințarea cu plecatul a fost ca urmare a indiferentei Dvs de a rezolva măcar parțial curățenia, cred că vă dați seama că o afirmație de genul nu vine gratuit, nu vrea nimeni sa plece înapoi din vacanta în prima zi, cu copiii după ei..

Apoi reproșați ca am folosit aspiratorul și cuptorul- mă scuzați dar pe booking se menționează ca bucătăria e complet utilata, cred ca era ușor de imaginat că dacă facem mizerie și găsim un aspirator la îndemână funcțional, nu era o infracțiune sa îl folosim ca să ținem locul curat, nu? Insecte au intrat în casă pentru că da, suntem la țară, pentru că noi eram grup mare, pentru că am folosit des ușile de acces și vă asigur că am făcut tot posibilul să nu lăsăm ușile deschise.
Vreau să vă cer scuze pentru vasul spart, a fost o neînțelegere între noi și nu am clarificat cine trebuia sa anunțe acest incident, nu a fost intenția noastră sa nu anunțăm și nici să nu plătim paguba.

Curtea la țară clar nu poate fi childproof dar o capcana cu apa statuta sub lemne putrezite e ok? Rămân la părerea ca o soluție mai sigura cu acea piscina abandonata nu v-ar strica absolut deloc pe viitor.

Și acum legat strict de igienă , nu am intrat în detalii dar o voi face. Cearșafurile și lenjeria de pat erau curate, da. Însă în câteva băi am găsit fire de par în chiuvete și căzi, care aveau depuneri de calcar și murdărie, pânze de păianjen în colțuri și pe treptele scărilor din imobil chiar, insecte moarte pe pervazuri (nu, nu era doar O MUSCA), praf pe tabliile paturilor, mizerie sub scurgatorul de vase din bucătărie etc. Mai jos sunt și câteva poze, asta ca să existe și o dovadă grafică.
Am pierdut dreptul la ospitalitate în primele 2h când ați plecat și ne-ați lăsat cu casa asa cum era?....
Locații recomandate