/Neamt/Hostal

Pensiunea Aris

Strada Dimitrie Leonida 96B, Piatra Neamț 610179, România

Pensiunea Aris
Hostal
3.8
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W97R+XF Piatra Neamț, România
+40 233 235 722
pensiuneaaris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lacramioara Manea
Lacramioara Manea4 ani în urmă
E prima data cand scriu o recenzie negativa si m-am gandit cateva saptamani daca sa o scriu sau nu, dar poate ca asa se vor schimba toate mentalitatile legate de turismul national. In general, incerc sa rezerv camere la pensiuni, pentru ca astfel se poate dezvolat si acest gen de afaceri, dar aici trebuie educati si proprietarii de pensiuni, nu doar turistii.
Nu am fost deloc multumita de serviciile oferite de aceasta pensiune. Nu au o obisnuinta in a discuta cu turistii, nu stiu sa raspunda la o solicitare de rezervare, raspund monosilabic la confirmarile de rezervare pe e-amil. Dupa ce am trimis mail de rezervare prin aplicatia de rezervari de pe unul din site-urile pe care sunt inscrisi, neprimind niciun raspuns in decurs de cateva ore, am reusit sa gasesc un numar de telefon de contact si i-am sunat, ca sa imi confirme (sau nu) rezervarea trimisa. In sfarsit, mi-au confirmat monosilabic, fara nicio fraza de introducere sau de ramas bun, ne-au contactat si telefonic 2 zile mai tarziu ca sa confirmam rezervarea, le-am spus ca venim sigur dar ca vom ajunge mai tarziu, iar in ziua rezervarii, la ora 18, ne suna sa ne spuna ca ne-au anulat rezervarea si ca au vandut camera noastra altor turisti. Deci, "profesionalism desavarsit". Noi am fost astfel nevoiti sa cautam seara, timp de cateva ore, cazare intr-o zona care nu ne era cunoscuta. Clar, nu recomand.
Ecaterina Leu
Ecaterina Leu4 ani în urmă
1-Doamna de la recepție era foarte tafnoasa și nervoasa, cred ca are nevoie de un bărbat
2-lenjerii murdare, probabil neschimbate
3- preturile prea mari ținând cont de MEDIOCRITATEA pensiunii și a serviciilor, nu o sa mai revin
Esireh Fifa
Esireh Fifa4 ani în urmă
Camerele sunt inghesuite, nu au multe beneficii si servicii, putine prize si amplasate departe de tv sau aer conditionat , insa suma mica de bani per chirie
Livia Stoian
Livia Stoian5 ani în urmă
Internetul este de decor ! Dus abia am reușit fac, având furtunul stricat. Odihna ? Pe la 7 dimineața o doamna făcea curățenie deci și gălăgie. De cate ori se deschide o ușă de la o camera vecină, tot de atâtea ori se trantea și ușa de la camera unde am stat.
Prisi Toxic kid
Prisi Toxic kid5 ani în urmă
Cea mai naspeta pensiune cu camere f.mici si urâte. Din poze arată bine dar...afară îi vopsit gardul inauntru e leopardul. Nu recomand nici la cei mai mari dușmani ai mei, at trebui închisă la cum arată.
COMAN.G / ENERGETIC
COMAN.G / ENERGETIC5 ani în urmă
Am avut rezervare 5 adulti si 2 COPII CU 2 CAMERE CVATRUPLE, CU REZERVARE PE BOOKING, CU CONFIRMARE CU O ZI PRECEDENTA SI SURPRIZA CAND AM AJUNS LA ORA 19.50 NI SA OFERIT DOAR O CAMERA CU 3 PATURI UNA LANGA ALTA CA LA CABANA LA PRICI. NU E POSIBIL ASA CEVA.
ASEMENEA FIRME NU AU CE CAUTA IN TURISMUL ROMANESC. CU PARERE DE RAU LA ORA 20.00 CU 2 COPII PUR SI SIMPLU NU AM AVUT CAZARE.
NU RECOMAND NIMANUI ACEASTA FIRMA. VOI VACE SI PLANCERE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR.
NU RECOMAND SA NU RAMANETI CA NOI PE DRUMURI
Laa Song
Laa Song5 ani în urmă
Doamna Maria este deosebita, o cunosc personal, recomand ,imi place cum arata pensiunea, si mi ar placea si mai mult sa intinereasca personalul.
Aurel Borândel
Aurel Borândel6 ani în urmă
Mi-am gasit incarcatorul la ei... da...
Dupa cateva luni... defect...
Sfatul meu.. daca uitati ceva acolo... luati-va adio :)
Locații recomandate