/Neamt/Hostal

La Roca

Grințieș 617230, România

La Roca
Hostal
4.1
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2VRV+QF Grințieș, România
+40 753 782 605
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robi
Robi2 ani în urmă
Pozitiv:parcare mare,wifi,terasa,camera destul de mare,curatenie.
Negativ:Meniul subtire,(mai mult gratare),preturi de litoral, in zona gasiti mult mai ieftin meniuri mult mai diverse,lipsa plata cu cardul.
DE NEACCEPTAT:plata se face in fiecare seara de sedere/plata la restaurant separat/evitati Booking sau orice ONLINE,am vazut cuplu refuzati de proprietara pe motiv ca ea nu stie daca va primi banii de la Booking,desi ei sustineau ca au platit in avans pe site.Programul la asa zisul restaurant este pana la 9pm,interval in care daca vrei o pizza trebuie anuntat inainte cu o zi/cam peste tot gasiti deschis pana la 10pm si nu trebuie sa va faceti programare pentru o pizza.
Dan Gradi
Dan Gradi2 ani în urmă
Preturi mari, pentru camera fara frigider, fara apa la ghiuveta si scurgerea la dus infundata. Preturi la bar, foc de mari ...
Viorica Platon
Viorica Platon2 ani în urmă
Poate să experimenteze oricine i vacanță de vis la Pensiunea,, LA ROCA''
Este confortabil și mincare excelentă.....
Carmen Holbanel
Carmen Holbanel2 ani în urmă
Pensiunea La Roca nu este o pensiune de lux, este o pensiune fără mari pretenții, decentă, într-un decor natural care mie îmi place foarte mult. Am ajuns pt a doua oară aici și vin pentru locul din jurul pensiunii. Muntele începe din spatele clădirilor, pensiunea are parcare proprie, o grădină mare în spate unde totul e natural: iarba, floricele, cântec de păsări. Pe munte este un foișor iar, și mai sus, este o cabană din lemn, mobilată rustic, care aparține tot pensiunii. Camerele sunt curate, suficient de spațioase, cu băi private, mari. Din păcate pereții din rigips nu asigură o izolare fonică foarte bună, însă ceilalți vizitatori au fost civilizați și nu ne-au deranjat prea mult. Fac mențiunea că am stat în corpul de clădire unde este și restaurantul. Mai este un corp de clădire dat parțial în funcțiune, pe care nu l-am vizitat. Prețurile camerelor este unul foarte decent și nu am nici un fel de nemulțumire în ceea ce privește camera în care am stat. În grădină din spate este amenajat un loc de joacă și apoi mult spațiu liber unde am putut sta pe iarbă și asculta cântecul păsărelelor și liniștea naturii. La etaj este o terasă care se întinde de-a lungul camerelor, cu mese și scaune, unde poți bea o cafea și privi munții și cerul. La parter, de asemeni. Pensiunea are un restaurant unde am mâncat un păstrăv la grătar, cu usturoi și mămăligă, foarte bine făcut. Din păcate pieptul de pui cu cartofi comandat la grătar pt nepotul nostru ni s-a părut cu prea mult ulei, dar acum, în privința mâncării, depinde mult și de pretențiile fiecăruia. Camerele nu au frigider, așa că nu ai unde să ții la rece ceva băuturi răcoritoare sau apă, așa că am mai cumpărat de la restaurant, ca să fie reci căci am nimerit niște zile călduroase în care mergea o bere sau un suc rece. Ideea e că neexistând un loc de petrecere a timpului în comun, în interior, nu prea ai ce face dacă vremea e ploioasă și nu poți ieși afară. Însă noi vom reveni cu siguranță căci, pentru 2-3 zile, nu avem nevoie de mai mult.
Lorela L.
Lorela L.3 ani în urmă
Mâncarea e foarte buna , vine rapid și nici nu costa mult . Recomand !!
Adriana Balacianu
Adriana Balacianu2 ani în urmă
⬇️⬇️Ocoliți acest "restaurant",este sub 0.Mancare cruda,la pizza cu de toate primești doar aluat crud,sos si o felie cu salam,preturi exagerate,personal si sefa pensiunii sub orice critica,(iti aduce desertul dupa 5 min ca te-ai asezat la masa,inainte de felul principal),nota de plata facuta pe o foaie cu pixul,nu se poate plati cu cardul si inca pot continua cu minusurile acestui restaurant.⬇️⬇️
Taranu Alin-Cosmin
Taranu Alin-Cosmin2 ani în urmă
Pizza necoapta,lipsa de profesionalism,personal cu limbaj urat,limonada (apa cu zahar)
Nu se accepta plata cu cardul
Bonuri făcute de mână!
Angela Juncu
Angela Juncu2 ani în urmă
Dezamăgitor. Tacâmuri nespălate, preparatele negatite corespunzator și culmea, foarte scump.
Locații recomandate