/Neamt/Hostal

Pensiunea Aristocratis

Bulevardul Ștefan cel Mare 245, Târgu Neamț 615200, România

Pensiunea Aristocratis
Hostal
4.6
946 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
695W+HG Târgu Neamț, România
+40 233 791 986
aristocratis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabi Onu
Gabi Onu2 ani în urmă
În vara anului 2021 am mâncat de mai multe ori aici, am fost doar client al restaurantului. Locul este foarte frumos, curat, bine amenajat, personalul bine instruit, mâncarea neașteptat de bună. Lume bună în general la mese, atmosferă plăcută, fără nelipsiții cocalari/pițipoance prezenți în general pe la restaurantele bune. Curtea este foarte frumoasă. Prețurile sunt cam mari, dar...cam greu de găsit ieftin și bun, iar standardele trebuie menținute cu niște finanțe cred....Recomand celor care trec prin zonă. Vom reveni.
Handaric Tudor
Handaric Tudor2 ani în urmă
Am servit masa la Aristocratis si am ramas placut impresionat. Mancarea a fost gustoasa, portiile generoase, personalul bine instruit si nu in ultimul rand nu am putut trece cu vederea faptul ca locatia este foarte ingrijita. Cat despre preturi, urmand o logica fireasca, nu poti beneficia de un serviciu de calitate fara sa nu platesti pe masura. Voi reveni cu siguranta.
CARWASH MMM Piatra Neamt
CARWASH MMM Piatra Neamt2 ani în urmă
Amenajare cu bun gust, atenție la detalii, muzică ambientala bine aleasă și personal profi. Mâncarea excelentă! Porții generoase servite foarte repede. Curtea este foarte frumos amenajată și există și un spațiu de joaca pentru copii. Vom reveni! Felicitări proprietarilor!
Mihai Andrei
Mihai Andrei2 ani în urmă
Prima data cazat aici, experienta super,mancarea este o desfatare a papilelor gustative,cazarea este real de 4 stele, curatenie peste tot. Sigur voi reveni!
Elena Hutanu
Elena Hutanu2 ani în urmă
Ne-am oprit in drum, sa luam masa, si am servit bruschete cu hribi si cate o ciorba cu focaccia de casa. Toate au fost foarte bune si gustoase.
Au si o selectie foarte buna de ceaiuri.
Personal amabil si prietenos. Recomand!
Ionut Ciobanu
Ionut Ciobanu2 ani în urmă
Locatia este excelenta! Gradina din jur ofera o oaza de liniste, atat pentru cei mari, cat si pentru copii. Exista si un spatiu de joaca! Camerele sunt foarte curate, spatioase! Te poti odihni in liniste pe o saltea generoasa si moale! Pensiunea ofera wifi gratuit! Mancarea foarte gustoasa si oarecum diversificata! Am fost aici si anul trecut si am observat ca restaurantul face ce stie el mai bine sa faca, nu e foarte flexibil! Indraznesc, cu
mare respect fata de munca depusa la aceasta locatie, sa las si cateva recomandari proprietarilor : la micul dejun poate ar fi cazul sa diversificati putin meniul (cateva rulouri de branza, sa inlocuiti painea cu o focaccia sau cu niste chifle, iar un aparat profesional de cafea va asigur eu ca va face diferenta si mai ales o spumare a laptelui). Va felicit pentru personal (impecabil, atent la orice detaliu) si pentru organizarea nuntilor! 👏👏👏 Concluzia : e un "must" in aceasta zona!!
Mihai Pop
Mihai Pop2 ani în urmă
Camera excelentă , mâncarea super , personalul surprinzător de amabil , servirea rapida , chiar dacă e mai sus prețul merita , recomand .
Liana bogdan
Liana bogdan2 ani în urmă
Am revenit pt a doua oara.A fost binisor, nu atat de curat cum a fost prima data.
Locații recomandate