/Bucuresti/Hostal

Hotel Stars

Strada Occidentului 2, București 010983, România

Hotel Stars
Hostal
2
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XM+33 București, România
+40 31 424 4055
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Urban Cowboy
Urban Cowboy4 ani în urmă
Camera 10 : Clanta pe interior sta sa pice, miros foarte puternic aparent de produse chimice, cele mai proaste condiții, plapumioara murdara m-a facut sa ma intreb câți homeless au dormit aici. Am fugit sa imi iau inapoi banii. Mi se ofera camera 5: alt miros puternic dar nu chimic ci dezgustător. Nu mai apuc sa inspectez alte lucruri caci doi carcalaci ma pun pe fuga definitiv. Condițiile camerei 5 si mai proaste s-au imprimat pe retină într-o fracțiune de secunda. 150 de lei in condițiile astea și fara mic dejun inclus (doamne ferește) e un preț enorm. Un preț corect e 5 lei. Asta e adevarata valoare a acestei maghernițe si recenziile spun pe buna dreptate un adevăr crunt. Locul asta ar trebui să fie închis
Stephen D Mantoiu
Stephen D Mantoiu4 ani în urmă
Evitati acest loc! Fara lumina in baie, colacul de wc rupt si dupa ce am rugat sa il schimbe, nu au acceptat, iar cireasa de pe tort, am dus un strain acolo, omul a platit cash si au zis ca ii dau restul mai tarziu. A plecat fara sa il ia. La cateva zile dupa, eram in drum si m-am intors pentru a recupera banii (30 de lei). Au insistat ca au platit restul si ca au ei martori, avand tupeul sa zica ca poate am uitat noi. Haios e ca in momentul in care iti dau o carte de vizita, sterg o stea dintre cele 3, cu pixul. Nici 1 margareta nu merita! Absolut execrabil!!!
Juan Andon
Juan Andon4 ani în urmă
Nimic nou de zis,deja au spus restul de oameni,jeg cumplit și când decizi sa pleci după 30 minute in camera îmi spune nu-mi dau banii înapoi,sa aleg alta camera dintre cele 3 camere libere pe care le mai aveau.
Ce sa mai aleg daca îți este și frica sa stai in camera că cu un picior cade usa.
Cel mai tare lucru că dau și camere pe ore pentru chestii mai puțin legale.
Ruslan
Ruslan5 ani în urmă
Un local deosebit de comod pozitionat, in numar este cald, este Wi-fi bunisor, preturi foarte accesibile pentru camere cu antisanitarie totala, cersafuri puturoase, dar posibil si spalate, pur si simplu au vreo 25 de ani. In camera am gasit drept linga noptiera, o chestie din plastic cu otrava pentru gandaci si care desigur nu afecteaza starea fizica a omului, dar am avut dureri de cap toata noaptea, probabil de la semaforul care producea sunete de avertizare TOATA NOAPTEA SI ZIUA. Am numarat peste 50 de ,,gandacei", inclusiv in cada din baie, peste care cade podul si atirna unele fire electrice. Insa, probabil este cel mai ieftin local din regiune.
Toma Adrian
Toma Adrian2 ani în urmă
Mediocru, evitați acest loc! De la întrare un miros oribil! Mi sa dat camera 5 unde nici măcar nu poți întra e horor,am refuzat politicos apoi mi sa dat camera 12 unde surpriza are ac dar nefuncțional, apa calda nu funcționează, toaleta infecta, lenjerie murdara! Nu recomand! Aveți la 500 de metri distanta un alt hotel de 3* ave hotel se numește cu 120 de lei pe noapte aveți toate condițiile cu cele de 5*!
Stelu Măruntelu
Stelu Măruntelu2 ani în urmă
Deplorabil.Camere insalubre, mobilier uzat și dotare la minima rezistență (fără umerașe, pahare, suport de prosoape, coș de gunoi etc.), internet neutilizabil, prețul diferit de cum s-au convenit inițial (de necrezut!), patronul lipsit de respect față de clienți (gălăgios la ora 2 noaptea). Stați cât mai departe de această locație nedemnă de o capitală europeană! O stea e prea mult, dar altfel nu pot posta!
Claudia Petroianu
Claudia Petroianu2 ani în urmă
Cel mai oribil hotel.....camere murdare... asternuturi murdare.....baie insalubra...gandaci...daca esti ghinionist te mai si trezesti dimineata cu semne cum ca ai fost ciupit de ceva...totul este vechi si stricat...pana si usile camerelor sunt lipite cu scoci 😨 nu recomand nimanui in nici un caz....
Otilia Borcea
Otilia Borcea2 ani în urmă
Cel mai oribil hotel pe pe care am avut ocazia să văd. Nu recomand nimănui să se cazeze acolo mai bine în gară dar nu acolo.. Perne îmbrăcate cu fețe rupte paturile abia te tin plote jegoase prosoape nu da or ca nu au perdele nu au doar galerii puse aiurea oribil nu va cazați..
Locații recomandate