/Bistrita nasaud/Hostal

Casa dintre Brazi

Nr. 228 A, Colibița 427007, România

Casa dintre Brazi
Hostal
4.4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WG3+VC Colibița, România
+40 751 904 305
casadintrebrazicolibita.webnode.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Ştefania Doboş
Alina Ştefania Doboş2 ani în urmă
Privelistea este foarte frumoasa. In ceea ce priveste cazarea propriu zisa, camerele miros a mucegai, picura apa din tavane, chiar si pe langa pat, asternuturile miros urat ca si cum nu ar fi fost aerisite deloc sau ca si cum ar fi fost puse ude pe pat. Iti e scarba sa te pui in pat. De la wc curge apa pe jos. Se aude tot dintr-o camera in alta. Nu merita deloc suma platita.
Andrada Knick
Andrada Knick2 ani în urmă
Condiții foarte bune, o îmbinare ideală între rustic și comfort modern, gazde foarte drăguțe și disponibile. Au și o sală de mese foarte mare și dotată cu tot ce trebuie, camerele sunt frumoase și curate, iar peisajele sunt superbe 😍
Monica PURICE
Monica PURICE2 ani în urmă
Superbbb! Locație modernă, bucătărie dotată cu tot ce vrei, amplasament miiinunat; viis~a~vis de Lacul Colibița bărcuțe, restaurant, piscină, etc. Preț de BUN SIMȚ 👌
Administratori.. o fam tânără şi dedicată, superghizi, discreți... Felicitări!
Nicky d
Nicky d2 ani în urmă
+Gazda primitoare,educata,pozitiva.
Dispunerea interesanta a camerelor pe doua terase.
Bucatarie complet echipata,curata, cafea din partea casei,in fiecare zi.
Paturile curate.
Bicicletele puse la dispozitia oaspetilor.
- Spatiul de relaxare exterior lasa,oarecum, de dorit, chiar si pentru cei lipsiti de pretentii. Nu exista o prea mare atentie la detalii. Mobilierul de exterior este prafuit,subred,pe alocuri putred ,plantele ornamentale,uscate.
Senzatia generala ca totul" sta sa puste"
Gabriel Alexandru
Gabriel Alexandru2 ani în urmă
Super relaxant pentru cine doreste sa scape de galagia din marile orase..locatia excelenta,aflata la circa 300m de lac,gazdele,un cuplu tinerel,se comporta exemplar si fac tot posibilul sa va faca sederea cat mai placuta,camerele curate,cu baie proprie,mici defecte ici si colo care nu influenteaza cu nimic atmosfera sau integritatea corporala a turistului(se pot trece cu vederea).Produsele de igiena nu lipsesc,nici nu este nevoie sa ceri...ti se aduce in fiecare zi,sau la 2 zile..depinde cum doresti....Nu este perfect,dar se incadreaza in normalul care ar trebui sa existe peste tot in turismul romanesc,poate chiar peste normal.Pentru mine a fost super!!!
Cristea Mihai
Cristea Mihai2 ani în urmă
Priveliste de basm! Cazare calduroasa cu propria bucatarie, poti sa iti pregatesti ce vrei de mancare dupa poti usor sa faci un remy, carti ca ai destul loc. La 200 de metri ai un magazin bine aprovizionat la preturi normale merge si plata cu cardul chiar de esti in inima muntilor🤗. Este o oaza de liniste si de relaxare cu priveliste catre Lacul Colibita!
Eugen
Eugen2 ani în urmă
Pozitiv: Este o locație deosebită într-o zonă turistică deosebită. O cabană între brazi, așa cum se intitulează. Gazda este foarte primitoare, atentă la toate necesitățile clienților. Cabana pentru odihnă, liniște, relaxare, un grătar pe cinste, căței devotați. Ceea ce am remarcat față de alte locații, a fost încrederea dintre proprietar și chiriaș. Ne-am văzut o singură dată, mi-a dat cheaia , mi s-au dat instrucțiunile și pe încredere reciprocă, mi s-a pus la dispoziție o casă. Și pa! . Parcă aș fi fost în Austria. Mulțumesc proprietarilor pentru condițiile oferite și pentru încrederea pe care în puține locuri o găsești în România. Voi reveni cu siguranță. Negativ: Drumul de la intrarea din intersecția de la șoseaua principală, unde se urcă spre cabană, ar trebui asfaltat și întărit cu praguri antiderapare.
Liviu Birsan
Liviu Birsan2 ani în urmă
Pentru prima dată când am venit la Colibița, am poposit la casa dintre brazi. O primire caldă, cazare curată și proprietari foarte prietenoși. Recomand această locație și mai mult ca sigur o să revin. Priveliștea de la camera 6 este de vis!
Locații recomandate