/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Coco

Bulevardul George Coșbuc 19, Nasaud 425200, România

Pensiunea Coco
Hostal
4
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
79PX+M3 Nasaud, România
+40 764 384 890
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicu Bojor
Nicu Bojor2 ani în urmă
O locație curată și prețuri ok
BigM
BigM2 ani în urmă
Am primit o camera la mansardă ( unde a fost foarte cald ) cu vedere la strada ( din cauza traficului am dormit rău ) măcar a fost ieftin.
Draceanu Florin Mihaela
Draceanu Florin Mihaela2 ani în urmă
Un pic cam retrasă, dar satisfăcătoare.
Alabala Portocala
Alabala Portocala4 ani în urmă
Camera a fost foarte curată, totul in ordine, și foarte frumoasă, făcând șederea mai plăcută,am avut la dispoziție pe hol, în fața camerei un frigider mare, cu lada frigorifica, care a fost de mare ajutor, am avut două ferestre mari, ceea ce a fost super pentru aerisirea și răcorirea camerei, nu este gălăgie din drum, paturile, și cel dublu, dar și cel singular au fost foarte comode , și moi, ceea ce a fost super, după o zi întreagă de călătorie cu mașina (fața de alte locuri, unde paturile și pernele incomode,), camera e mare și spațioasă, am avut loc unde să ne punem bagajele, fără se ne încurcăm de ele mergând prin cameră, am văzut 3 prize, puse lângă paturi, utile pentru încarcarea telefonului sau alte dispozitive, noptiere langa toate partile de pat , plus o măsuță cu pahare, utilă pentru a așeza sticle, sau alte lucruriz.
Parcarea mare, așa că ai mereu loc unde sa parchezi , fără a lăsa mașină pe stradă, am văzut două grătare, nu le-am folosit, dar probabil, la cerere, le puteți folosi.
Am rămas cu o părere foarte bună, și desigur voi mai reveni, și le voi sfătui prieteniilor sa vina aici
Lucia VLAD-CALCIC
Lucia VLAD-CALCIC4 ani în urmă
Ospitalitate zero barat, căldură și la propriu și la figurat lipsa, dezinteres și profesionalism în turism absent ! Rog evitați locația și rog autoritățile locale, dacă există și le pasă de oameni, să își facă datoria ! Cu ani in urmă, credeam că există o șansă de perfecționare și de corectare a inadvertentelor în comunicare, dar a sosit ceasul în care spun cu voce tare : așa nu se mai poate !!! Năsăud este orașul meu de suflet, acolo m-am născut și recunosc frumusețea reliefului, cu Coasta Somesului inegalabilă , cu verdele pădurilor dar locația și "stăpânii " pensiunii COCO , alterează și polueaza tot !!! Cum să vă conving, ardeleni dragi, trebuie să știm că civilizația obligă la corectitudine verbală și financiară, la seriozitate și respectare, reciprocă !!! Dacă ajungeți la COCO, din întâmplare sau necesitate, trebuie banii jos imediat, cash, fără drepturi și fără alternativă..... În mileniul trei, după ani și ani de activitate și speranță... suntem în plină evaziune fiscală , pe față și cu tupeu...
HELP !!! Schimbarea la față, e necesară și chiar simplă...Dumnezeu să ne ocrotească pe toți !!!
Uliana pirlea
Uliana pirlea4 ani în urmă
Curat, camere spatioase, personal amabil - am mancat foarte bine la recomandarea proprietarului. Multumim.
Cip Baetu
Cip Baetu5 ani în urmă
Pensiunea este la nivelul așteptărilor, dar atitudinea personalului lasa de dorit.
Rebeca Simi
Rebeca Simi2 ani în urmă
Super ! Așteptăm cu nerăbdare redeschiderea după pandemie.
Locații recomandate