/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Daniela

Piatra Fantanele 68B, Piatra Fântânele 427363, România

Pensiunea Daniela
Hostal
4.6
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
725F+64 Piatra Fântânele, România
+40 751 088 934
lapensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Vestemean
Daniela Vestemean2 ani în urmă
Gazde primitoare,cazare ok,servicii impecabile
Denisa Poanta
Denisa Poanta2 ani în urmă
Am rezervat 2 camere la această pensiune dar intampinand probleme pe drum nu am mai reușit sa aajungem. Acesta este mesajul primit din partea proprietarilor.Citez,, Gunoaie de oameni,, Ma întreb de ce având în vedere ca am anuntat politicos ca nu venim
Barbu eugenia
Barbu eugenia2 ani în urmă
Vreți o vacanță fără vecini unde copii să se joace să alerge să se simtă super un loc răcoros camere luminoase ,bucătărie modernă și curată utilata cu tot ce vă doriți iar vizavi un restaurant cu prețuri super mâncare delicioasă și foarte multă Recomand celor care vor intimitate și vor să fie singuri cu familia sau prieteni dragi!
Aura Dumitrascu
Aura Dumitrascu2 ani în urmă
Curățenie, amabilitate, bucătărie utilata. Aveți posibilitate să faceți grătar în curte. Parcare proprie rustica...
Angela Ciofu
Angela Ciofu4 ani în urmă
Superb camere impecabile proprietarii f primitori toate cele dorite sunt puse la dispoziție o recomand tuturor. Peisajul este mirific
Robert Lajos Hajdu
Robert Lajos Hajdu5 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasă, bine dotată, cu oameni calzi și primitori, cu un nebănuit avantaj: apa de la robinet deși e puțin sărată are un pachet mare de minerale care îi conferă o calitate excepțională: fântâna din curte e cu apă minerală.
Remus Borha
Remus Borha5 ani în urmă
Dezamăgire totala.mai mult ca sigur recenziile bune sunt făcute de neamuri sau cunoștințe. Am stat 2 zile (acuma dimineata plec),nu am avut wifi pe motiv ca router e defect .apa nu este potabila.nu poți nici măcar sa te speli pe dinți are un gust acru și sarat.aerul în camera e rece și umed NU RECOMAND la nimeni.iar cei care vor sa încerce le doresc bafta.
Nicoleta R
Nicoleta R5 ani în urmă
Gazda foarte primitoare. Camera cu pat confortabil, baie curata, bucatarie foarte dotata, exista loc de parcare, foisor, loc de foc de tabara. Zona foarte linistita si priveliste foarte placuta.
Locații recomandate