/Bistrita nasaud/Hostal

Vila Alex

DJ173A - Zona Turistica - Vila Alex, Colibița 427007, România

Vila Alex
Hostal
4.2
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5VFP+QP Colibița, România
+40 722 675 168
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Ciobanu
Daniela Ciobanu2 ani în urmă
A fost foarte frumos. Proprietarii foarte omenosi, a fost căldură și frumos în cameră, locația bine amplasată.
Marius Rusu
Marius Rusu2 ani în urmă
O locație foarte frumoasă, curată, bine utilată, camere spațioase și o priveliște de vis. Proprietarul foarte amabil , atent și primitor. Recomand pentru o "evadare" de la aglomerația și agitația orașului!
Ildiko matyas
Ildiko matyas2 ani în urmă
Un peisaj de poveste, locație deosebită și oameni dragi și amabili, vă recomand cazarea Vila Alex - curat, liniștit, frumos, briza soarelui dimineața pe tarasă nu se poate compara cu absolut nimic 😘
Bodian bianca
Bodian bianca2 ani în urmă
Am fost cazați o noapte, locul foarte fain, camerele sunt drăguțe. Gazdele foarte primitoare, după zile de mers pe jos, s-au asigurat ca ne simțim confortabil la ei. Recomand !
Amalia Rusu
Amalia Rusu2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!
Chiar daca locatia este superba si camerele curate, faptul ca gazdele stau in aceeasi casa este un mare minus. Ne-au urmarit la fiecare pas, “domnul” a ajuns sa ridice vocea la noi, eram ghidati pana si la aranjatul alimentelor in frigidere. Chiar daca sunt 2 intrari separate, ei foloseau intrarea noastra tocmai pentru a mai arunca un ochi la ce facem si sa ne certe ca folosim lumina in timpul zilei (lumina naturala nu e la discretie). Sunt multe cabane in zona, o puteti evita lejer pe aceasta!
Walter vaida
Walter vaida2 ani în urmă
Locatia foarte frumoasa, din pacate gazdele sunt extrem de neprietenoase, domnul a ajuns sa tipe la noi, la fiecare pas eram controlati si umblau frecvent in zona in care aveam toate lucrurile tocmai pt a verifica. Nu recomand doar pt faptul ca stau acolo si esti stresat la fiecare miscare. Mentionez ca inclusiv la aranjarea alimentelor in frigidere ne-au cicalit intr-una.
NU RECOMAND!
Cleopatra Egipt
Cleopatra Egipt2 ani în urmă
Am petrecut cinci zile de vacanță minunate intr-un colț de rai. Gazdele noastre au fost de nota zece în încercarea de a ne oferi toate condițiile pentru a ne simți "ca acasă ". Pensiunea este dotată cu tot ce trebuie pentru a te relaxa după o zi "obositoare" de hoinărit: foișor cu grătar, masă de ping-pong, bucătărie complet utilată, camere spațioase și cireașa de pe tort...balcoane mari de unde poți admira în toată splendoarea lui lacul Colibița!
Mulțumim din suflet familiei Cheregi!
Roxana Maxim
Roxana Maxim2 ani în urmă
Proprietarii sunt foarte bagareti. Ne dădeau indicații la fiecare pas, deși am închiriat toată cabana pentru a avea liniște. Aveau ceva de obiectat inclusiv la aranjarea alimentelor în frigider. Nu recomand!!
Locații recomandate