/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Conacul lui Horia

Strada Drumul Dorolii Nr. 144E, Bistrița 456700, România

Pensiunea Conacul lui Horia
Hostal
4.7
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFG+X7 Bistrița, România
+40 740 238 811
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Z Z
Z Z2 ani în urmă
Camerele arata bine, interiorul locatiei arata bine, are parcare, curtea este placuta, are bucatarie cu tot ceea ce ii trebuie, recomand!
Gina jeni
Gina jeni2 ani în urmă
Locatie excelenta pentru relaxare si odihna! Amplasata departe de zgomotul orasului, amenajata cu bun gust si cu elemente de calitate, oferă mediul ideal pentru o vacanță reușită!
Mihaela Balici
Mihaela Balici2 ani în urmă
RECOMAND!🔝
O locație minunată 😍
Vom reveni cu mare drag!🤗
Dinca Sandica
Dinca Sandica2 ani în urmă
Peisaj foarte frumos ! Curat, liniște, gazdele sunt tineri primitori, îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie să te simți bine în casa lor. Nu ezitați să le treceți pragul !
Daniela Popescul
Daniela Popescul5 ani în urmă
Am oprit la Conacul lui Horia în drumul dinspre Moldova înspre vest, am stat doar o noapte. Am fost foarte bine primiți. Este nou, curat, camerele sunt confortabile, apa calda perfectă. Pensiunea are o bucătărie foarte bine utilată unde am putut face un ceai seara și o cafea dimineața. Peisajul este frumos, aerul curat, pe scurt un loc foarte Ok.
Anca mihaela popescu
Anca mihaela popescu2 ani în urmă
Recomand! O pensiune foarte bine organizată, camerele cu mobilier de calitate, multa liniste si gazde foarte primitoare. Totul cu bun gust. Mic dejun copios si delicios.
Roxana Chiriac
Roxana Chiriac2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea.Totul a fost perfect! Gazdele pun mult suflet în această pensiune iar prioritatea lor este ca oaspeții să se simtă excelent.
Stroia Dorin
Stroia Dorin2 ani în urmă
O locație minunată, gazdă foarte amabilă, camerele amenajate cu bun gust, curate, bucătărie la dispoziție, zonă verde etc.!
Locații recomandate