/Bistrita nasaud/Hostal

Encian guest house

Strada Principala, Nr. 255 B, Colibița 427007, România

Encian guest house
Hostal
4.2
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WH4+39 Colibița, România
+40 740 828 706
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daiana ILIE
Daiana ILIE2 ani în urmă
A fost excelent, curatenie maxima, toate dotările posibile, de la saci de gunoi la oale etc, tot ce e necesar. Gazda draguta. Priveliste de vis!!! A fost superb! Apartamentul e pe doua nivele, jos este o baie, bucătărie, living cu canapea extesibila cu topper f comod, iar sus este un dormitor superb, balcon si o baie. A si un dressing mare. F tare
Recent Grup
Recent Grup2 ani în urmă
Frumos gazdele foarte ospitaliere dar foarte multa galagie nu se tine cont de turisti si se lucreaza cu bormasini flexuri si toate cele
Ar trebui cel putin( daca se lucreaza )ca turistii cand fac rezervarea sa fie informati cu privire la galagia care este acolo
Bejan Camelia
Bejan Camelia2 ani în urmă
Nu se acorda respectul și interesul cuvenit posibililor clienți. Dezinteres total și nepăsare. As fi dat 0 stele dar nu am cum .Omul sfințește locul, asa ca mai bine lipsa cazare în aceea pensiune !
ZenRip
ZenRip2 ani în urmă
O locație frumoasă si curata de-asemenea o priveliște deosebita, proprietarul este amabil. Recomand
Veronica Mezo
Veronica Mezo3 ani în urmă
Un loc plăcut și ospitalier; camere spațioase, bucătărie utilata complet, posibilitate de grătar, loc de joaca pt copii. Exista vedere către lac, iar în zilele nelucrătoare sau dis de dimineață te poți bucura de sunetele și minunea naturii.
Pe o perioada mai lunga, ar fi un plus sa existe macar posibilitatea servirii micului dejun, ca serviciu oferit de pensiune.
Din păcate, construirea intensa și distracțiile de genul plimbare cu ATV strica tot mirajul unei zone care ar trebui sa-ti ofere prilej de liniște, aer curat și natura.
Mary Teslariu
Mary Teslariu3 ani în urmă
Cazare a fost ok, camerele sunt plăcut decorate și am avut căldură. In schimb lângă pensiune se construiește un magazin si o altă pensiune, zgomotul de flexuri, rotopercutoare a fost mai mult decât poate suporta un turist care caută liniștea. În prima seară de cazare lucrătorii au lucrat până dupa ora 22:00,deci fără posibilitatea de a admira peisajul locului.A doua zi muncitori au sosit de la ora 7:30,ceea ce ne-a făcut sa fugim catre Bistrița Năsăud si la întoarcere muncitori ne-au făcut surpriza, desi ploua , sa lucreze tot până târziu, deci nici în a doua seara nu s-a putut sta la terasa. Zona Colibita, o zonă frumoasa cu peisaje superbe, însă toate locurile de pe malul lacului sunt proprietate privată, astfel încât nu erau locuri unde sa poți campa pentru o relaxare în natura. Zona este în plină construcție, multe pensiuni se construiesc, a admira zona mergând pe jos devine imposibila o data datorita câinilor, cât și gardurilor înalte menite să nu lase ochiul să observe frumusețea naturii, a lacului si toată imprejurimea.
Farcasan Vlad
Farcasan Vlad2 ani în urmă
Apartamente curate complet echipate si utilate. Gazda foarte primitoare. Recomand!
Salina
Salina2 ani în urmă
Betoniera si macara in curtea de alaturi la 2 metri,cred ca tot proprietarul construieste ceva, pentru ca fix langa macara si betoane, acolo e amplasata si terasa acoperita pentru papat, fastfood ul, cainii misuna prin terasa pe la mese, , galagie de la 7 dimineata pana la 20 seara, praf de la betoane. Pozele sunt facute dintr-un singur unghi, daca ar fi din stada s-ar vedea ca pe santier. Caldura nu prea, pret exorbitant. Zona toata din 3 in 3 m in constructie, drumul la fel plin de utilaje. Nu stiu pe ce s-a dat nota maxima la locatie, ca o canapea si un pat are tot romanul acasa. Dar de uscat prosoapele langa wc, nu prea. Asa e. In zona Se construieste pe rupte si pe apucate ca la romani. Haos, aglomeratie, galagie. Deschidere la lac foarte mica inghesuiala la fisherman pe 200 mp. “Mizeriile” deversate direct in lac. Lac murdar. Da, te dai cu barca, ca intr-un parc si pe orice lac. Stai pe 1 m patrat sa faci o poza, pozele ies bine dar daca te uiti in jur si nu doar ca berbecul inainte imaginea este dezolanta. That’s it! Reclama multa pe nimic! Marea teapa de la munte!
Locații recomandate