/Bistrita nasaud/Hostal

Casa Geanina

DJ173D, Colibița 427362, România

Casa Geanina
Hostal
4.5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6V3G+85 Colibița, România
+40 740 362 224
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Victoria
Gabriela Victoria2 ani în urmă
Peisaj superb, noi am dormit în cabanuta din curte. Camera și baia erau curate, a fost totul ok pentru acest preț. Doar ca nu am rezervat prin booking și am plătit mai mult decât scria pe booking, deci recomand rezervare acolo.
Micul dejun nu prea a fost pe gustul meu. Doua oua ochiuri prăjite, ceai de fructe, un fel de carnati care nu știu dacă erau de casa, salam și o bucățică de brânză care cred ca era urda de vaca. În camera aveam plicuri pt ceai și fierbător, o cafetiera și cafea. Erau câteva feluri de băuturi alcoolice unele de casa, dar nu am gustat pt ca nu m-a incantat prea tare mirosul. Per ansamblu a fost ok. Pentru ceva simplu și la preț rezonabil, este o alegere buna. Nu știu cum este în casa mare, dar în cabanuta din poze este asa cum am descris mai sus.
Andreea Ghirocean
Andreea Ghirocean2 ani în urmă
Oameni primitori,camera și baia curată,micul dejun din producție proprie si foarte gustos,recomand!!
Aurel Geica
Aurel Geica2 ani în urmă
Gazde foarte primitoare,foarte curat,peisaje superbe,servire excelenta,mâncare super,preparatele sunt din gospodăria lor. Cu siguranță am sa revin .
Laura Pavliuc
Laura Pavliuc2 ani în urmă
Excelent totul! Totuuuul! ❤️ O locatie de vis si o gazda extrem de primitoare
Foca Mirella
Foca Mirella2 ani în urmă
groaznic.
in primul rand te invita sa bei ( motivul ca sa nu mai pleci cu masina de acolo si vrei nu vrei stai)
in al doilea rand lenjeriile miroseau a nespalate.
in al treilea rand baia murdara.
in al patrulea rand mai frumos e ca nu ai cheie nici la camera dar nici la baie .
in al cincilea rand a inceput peste cateva minute sa intre persoane in camera crezand ca camera e goala nu am avut nici macar 1 minut de liniste. intra si iese cum vor, eu sincer am stat doar 20 minute si am plecat nici nu am platit , prefer sa dorm in masina decat sa dorm in dezastrul ala, lumini la "casa " nu avea absolut macar un bec sa vezi, mergi cu telefonul sa vezi drumul. groaznic sper ca ceilalti sa nu pateasca ca si mine, sa nu ai macar un minut de liniste foarte groaznic
Nicolae Breazu
Nicolae Breazu2 ani în urmă
Nota 10! Foarte harnici si primitori. Aer curat, racoare, liniste, preparate bio facute in gospodarie. M-am simtit minunat! Va recomand!
Alina Dulgheru
Alina Dulgheru2 ani în urmă
Ar trebui sa ofere conditii și după sa închirieze. Cald în camere nu este. Miros de la anexe este. Balustrada nu au. Etc. Multe minusuri. Si bani vor si ft scump. Nu negociază. Nu recomand. Eu mam fript. Nu mai calc. Bucătărie pt turiști nu. Ce fel de pensiune?? Prețul este mare dar sa ofere nimic.
Vasile Cretu
Vasile Cretu2 ani în urmă
O familie minunată și cu toate că am fost pentru prima dată parcă ne-am întâlnit cu prieteni vechi. Foarte ospitalieri și foarte atenți cu noi.
Locații recomandate