/Bistrita nasaud/Hostal

Vila Franceza

str Principala nr 194, Colibița 427007, România

Vila Franceza
Hostal
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WF6+WR Colibița, România
+40 31 782 9751
vilafranceza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florentina Voiculescu
Florentina Voiculescu2 ani în urmă
Vila Franceza face parte dintr-un mic resort, impreuna cu apartamentele Modern Rooms. Vila se inchiriaza doar la grupuri, pe cand apartamentele se inchiriaza la cupluri/familii cu copil. Ambele, sunt extrem de moderne. Vila este utilata cu o bucatarie open space, de tip american, are 7 dormitoare cu baie privata, sala de conferinte, camere cu vedere spre lac, terasa generoasa, gratar, zona privata de plaja. Apartamentele Modern Rooms sunt foarte mari (cca. 35mp), pat dublu+pat single, chicineta (frigider, microwave, toaster, cafetiera, vesela), debara, wc, dus, cele doua fiind separate, smart tv (cablu+canale streaming), terasa in fata camerei, zona gratar, sauna (comuna cu Vila Franceza), zona privata de plaja, sezlonguri, umbrelute, saltele, caiace, hidrobiciclete. Totul este impecabil, iar linistea, aerul pur si peisajul mirific vin in completare. Recomand calduros!!!!
Elena Stavri
Elena Stavri2 ani în urmă
Superb. În zona nu ai magazine , trebuie sa îți iei mancare , băutură cu tine în funcție de câte zile vrei sa stai, în curte au 2 grătare și o plita ( funcționează cu butelie) .În camera fierbător de apa, cafetiera și un prăjitor de pâine. Eu am fost la început de septembrie , erau ocupate cele 3 căsuțe, vila mare era închisă, totul a fost super frumos , liniște , curățenie ,puțin cam rece afara ( ai nevoie de un hanorac), dar merita fiecare clipa petrecuta , parca ești într-un basm. MERITA văzut și vizitat.Noi am fost în Vatra Dornei cât am stat acolo, sa facem ceva cumpărături.
Florian Paplica
Florian Paplica2 ani în urmă
Foarte liniște, frumos peisajul și lacul. Superb să poți înota sau plimba cu o hidrobicicleta pe un lac liniștit.
Malan octavian
Malan octavian2 ani în urmă
Fabulos!
Ieșire la lac,plaja privata,jacuzzi,sporturi nautice incluse,gazda primitoare, peisaj ce taie respirația!
Ionuț Victor Chereja
Ionuț Victor Chereja2 ani în urmă
Locația este amplasată lângă lac , are ponton , bărcuțe, totul este de vis recomand !!!
Gabriela Cojocariu
Gabriela Cojocariu2 ani în urmă
O oază de liniște chiar lângă lac, totul la superlativ. Atât gazda cât și personalul foarte amabili, ne-au servit cu tot ce am avut nevoie. Cu siguranță vom reveni.
Nicoleta FELEA
Nicoleta FELEA3 ani în urmă
amplasarea e de vis, fix lângă lac, condiții foarte bune de cazare. Bucătăria echipată, staff foarte politicos. Recomand!
Rahela Petrescu
Rahela Petrescu2 ani în urmă
Locația este superbă, mai ales iarna. Este ușor izolată, liniște, acces la mai multe facilități, gazda super drăguță. 😍
Locații recomandate