/Bistrita nasaud/Hostal

Hotel Restaurant Oscar

Piatra Neamt, Strada Petru Movilă nr. 195, Bistrița 617508, România

Hotel Restaurant Oscar
Hostal
4.3
652 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8R6+MM Bistrița, România
+40 752 212 446
hotel-oscar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Miruna Ilariu
Miruna Ilariu2 ani în urmă
Locație frumoasă, camere curate și spațioase și foarte confortabile. Mâncarea bună cu niste specialități bine alese. Personalul foarte bun! :D
Agentia Digitel
Agentia Digitel2 ani în urmă
O parcare cu suficiente locuri, personal simpatic si empatic.Recomand locatia pentru cazare in voiaj de afacere servici
Anca Duta
Anca Duta2 ani în urmă
Minusul consta in faptul ca nu servesc apa la micul dejun!Pentru curatenie si amabilitate aveti multumirile mele!
A F
A F2 ani în urmă
Am ajuns la receptie unde era o fata tânără, de la începutul discuțiilor orice am cerut nu se putea era prea plictisita ea ca să verifice, am întrat in camera unde era un miros închis, de camera neaerisita. ziua sunt 18 grade afara, iar noaptea 5 grade, am cerut de la receptie telecomanda de la aer condiționat pentru a porni călduță și mi-a răspuns ca nu o dau decât când sunt afara minus 20 de grade. Doamne ferește! Nu recomand.
Daniela POPESCU
Daniela POPESCU2 ani în urmă
Locatie excelentă, hotel nou foarte modern cu mult bun gust, curatenie exemplară in fiecare zi,prosoape schimbate zilnic,baie mare foarte curată, mic dejun a la carte, se poate servi si prinzul si cina până la ora 21 ultima comanda.Personal amabil,caldura ,parcare privată, o locatie buna pentru oameni fitosi.😀Ar trebui montat un lift ,am stat la etajul 3 si am cam obosit carand geamantanul.😠Este a doua oară cand vin aici și voi ramane client fidel.Felicitari si nu coborati standardele.
Iuliana Obreja
Iuliana Obreja2 ani în urmă
Personalul a fost foarte amabil și ne-a întâmpinat cu drag. Camera a fost curată și a dispus de toate necesare: frigider, aer condiționat, birou, oglindă, dulap pentru depozitarea hainelor, pat și noptiere (+perne mai mici). La baie, pe lângă prosoape și hârtie igienică, am avut și feon. Singurul lucru care ne-a deranjat a fost faptul că nimeni nu ne-a anunțat că va exista și o nuntă în aceeași seară, însă zgomotul nu a fost foarte puternic (am fost cazați la etajul 3).
Radu Cernenchi
Radu Cernenchi2 ani în urmă
Am facut rezervare pe booking pentru 2 zile, cardul e ca garant, pana ce tot ok. Doar ca ajungand la hotel la ora 1 noaptea, dupa o calatorie de 1100km, am aflat ca camerele noastre au fost date altcuiva pe motiv ca nu am raspuns la telefon la ora 11 (veneam de peste hoare si noi nu am fost anuntati ca trebuie sa ne confirmam camerele pana la ora 11). Mai mult, cand am facut rezervarea pe booking noi deja ii anuntasem ca vom ajunge mai tarziu. Si culmea, tot noi am fost facuti vinovati ca nu am raspuns la telefon! Super, nu? Am plecat enervati, fiind nevoiti sa cautam alt hotel la ora 2 noaptea!! Dezamagire totala!
Am incercat a 2-a zi sa vorbim cu administratorul, doamnele de la receptie deja au fost mai amabile, doar ca initial doar si-au cerut scuze, iar apoi ne-au propus o reducere neinsemanta pentru urmatoarea zi de cazare. Evident ca am refuzat.
Consideram toata aceasta situatie o lipsa totala de respect fata de clienti! Cu siguranta, nu le mai pasim pragul.
Cristina Stoica
Cristina Stoica2 ani în urmă
Bună!
Am fost cazați în perioada 21-23 ian. 2022 și am fost încîntată de curățenia din cameră și restul hotelului, personalul profesionist și mîncarea excelentă.
Recomand cu mare drag.
Locații recomandate