/Bistrita nasaud/Hostal

Tihuța Retreat

DC5A, Piatra Fântânele 427363, România

Tihuța Retreat
Hostal
4.7
308 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
62R5+88 Piatra Fântânele, România
+40 747 661 722
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Molnar
Andreea Molnar2 ani în urmă
Un loc de poveste, unde timpul stă in loc!
Am vizitat acest loc in luna octombrie, intr-un weekend răcoros dar însorit. Chiar și așa, a meritat vizita pentru oaza de liniște si priveliștea minunată!
Gazdele sunt tare primitoarea!

Despre:
- Camere: frumoase, minimaliste. Baia puțin mai mică dar toate cele is funcționale, deci ii ok. Camerele cu priveliște sunt de dorit.

- Restaurant si terasă: cu o priveliște frumoasă, decorate cu bun gust. La momentul vizitei noastre era închis (perioada de concediu după sezonul verii) dar ne-a fost servit micul-dejun (DELICIOS) si am savurat după-masa un ceai fierbinte după o plimbare pe la lacuri.

- Locație: in tot locul găsești câte un leagăn, hamac sau băncuță unde te poți relaxa, bucurându-ți inima si ochii. Locuri exterioare amenajate cu piscina, lacuri, ponton, grătar, foisor, masă de ping pong etc.

Vom reveni cu siguranță in perioada verii, sa ne bucuram si de piscina!
AB
AB2 ani în urmă
Am mâncat la acest restaurant și pot spune că priveliștea de pe terasă nu se poate contoriza în stele. Am comandat un chicken cheddar burger și un burger cu legume care au fost gustoase. Personalul este amabil și ambianța plăcută!
Am decis să dau 4* deoarece rața și somonul nu erau disponibile.
Apreciez că aceasta este o afacere de familie și sunt conștient că necesită eforturi susținute pentru a ține pe picioare o astfel de afacere! Din punctul de vedere al clientului nu "dă bine" faptul că nu aveți disponibile unele preparate din meniul care și așa are puține variante de alegere!
Vă doresc mult succes!
Tomy
Tomy2 ani în urmă
Proprietarii nu sunt proprietari, îți sunt prieteni. Te îmbrățișează de fiecare dată când vii sau pleci. Foarte simpatici și călduroși.

Mâncarea este la superlativ. Poți să comanzi cu ochii închiși pentru că orice ai avea în farfurie o sa te dea pe spate atât vizual dar mai ales ca gust.

Pe lângă proprietari și mâncare, acolo poți face o mulțime de activități: sup, infinity pool, foc de tabără, concerte live, leagăne imense și muuuulte altele

Daca aveți vreodată drum prin Pasul Tihuta neapărat să opriți și la ei
Anomis Aerpo
Anomis Aerpo2 ani în urmă
Ce am putea spune despre TR? Mâncarea excepțională, poți alege în funcție de stilul de viață, aer curat, natura dezlănțuită dar mai presus de toate energia frumosilor oameni care însuflețesc resortul. Energia aceea buna, draga și cu iubire se resimte in fiecare firicel de iarba, in infinity pool și mesajele de pe malul lacului. Dragii mei, să mă chemați când e gata sauna. Mulțumesc pentru experiența ice bucket 🪣 și energia voastră buna.
Onofrei Andreea Teodora
Onofrei Andreea Teodora2 ani în urmă
Tihuta Retreat este un loc in care sa trăiești acel “dolce far niente”.
Exista intr-adevăr o serie activități organizate de către proprietari însă chiar si fără sa îți propui sa faci ceva, locul are o energie aparte.
M-am bucurat in fiecare seara de un apus de poveste și de o cina delicioasa. Preferata mea a fost rata cu piure de rădăcinoase și sos de fructe de pădure. Locul e așa de fain amenajat încat după mic dejun poți merge la plimbare la lac și huzurit in hamac.
Piscina este foarte faina însă noi am prins câteva zile mai răcoroase in care deși apa era încălzită la 28C afara sufla vântul și ne cam lasă cu piele de găina.
Dar îmi imaginez ca e o binecuvântare piscina in timpul zilelor toride.

🏄🏻‍♀️ Ai posibilitate sa incerci experiența pe un stand up paddle și e super fain.
🌲Ultima zi la Tihuta m-a dus pe poteci care m-au plimbat pe Via Transilvanica pe la tanti Valeria care ne-a oferit sirop de brad, napolitane si povesti simpatice.
Tihuta Retreat mi-a plăcut intru totul iar asta se datorează mult oamenilor săi faini.
Sabrina Maier
Sabrina Maier2 ani în urmă
Locație frumoasa.Mancare nu chiar asa cum ne-am așteptat. Comanda încurcată,burgerul ce l-am comandat ducea lipsa de camerbet și chifla prea tare. Mai trebuie un pic de experienta. Raport calitate preț scăzut.
Denisa Ciupan
Denisa Ciupan2 ani în urmă
Oameni minunati si prietenosi! Atmosfera e pe masura. Mancarea? Cea mai delicioasa. Ne-a placut foarte mult cum ne am simtit la Tihuta Retreat. Ne intoarcem ori de cate ori avem ocazia sa trecem prin zona. Am fost de 3 ori pana acum si mereu am plecat foarte multumiti.
Vlad Oltean
Vlad Oltean2 ani în urmă
Mâncarea bună, peisaj de vis, preturi cam piperate, foarte neplăcut ca la plecare masina îți este blocata în parcare de alți clienți necivilizați și trebuie sa ii cauți și sa îți rezolvi problema dacă vrei sa pleci..
Am așteptat astăzi 40 de minute sa se rezolve acesta situație, din păcate lipsa totala de organizare..
Am plecat total dezamăgit, probabil nu o sa mai revenim în weekend..
Locații recomandate