/Bistrita nasaud/Hostal

Agropensiunea Ozon

Strada Petru Movilă 223, Bistrița, România

Agropensiunea Ozon
Hostal
4.7
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8R8+FG Bistrița, România
+40 761 115 280
agropensiunea-ozon.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Costachescu
Sorin Costachescu2 ani în urmă
Am stat câteva zile, din Moldova pe care am vizitat-o eu, și am văzut multe cazari, este singura pe care eu o numesc impecabilă.
Camere mari, spațioase, mochetă pe jos, curățenie impecabilă, mic dejun îndestulător, și cum îmi place mie are și un dulce mic, zona liniștită, aproape de oraș. Gazda este foarte amabila, degeaba vad comentarii răutăcioase.
Eu o sa revin cu drag.
Camelia Luminita Anghel
Camelia Luminita Anghel2 ani în urmă
Pensiune de nota 10, totul la superlativ: curățenie desăvârșită, gazdă primitoare, mic dejun inclus și preț foarte bun.
Gabriela Andreea
Gabriela Andreea2 ani în urmă
Locație in apropierea orașului Piatra Neamț într-o zona curată și liniștită. Pensiunea este foarte curată, gazda este un domn de nota 20! Mic dejun foarte bun! O experiență scurtă, dar frumoasa! Recomand cu încredere!
Spaw Killer
Spaw Killer2 ani în urmă
Minunat!!!!!!O pensiune de 10 stele.Curatenie impecabila,proprietarul este un om deosebit de amabil iar locația excelenta.Vom reveni cu siguranță.
Filtre Particule
Filtre Particule2 ani în urmă
Locatie foarte draguta, mobilata, decorata si utilata minunat, mic dejun gustos dar cam trantit pe masa. Am dat 4 stele datorita atitudinii domnului care s-a intitulat "jupanul" locatiei si care tipa la noi ca ne-adus taxiul pe poarta gresita si ca am lasat o Alta poarta de acces deschisa. Venind cu taxiul nu aveam cum sa intam pe acea poarta. Cu noi s-a purtat urat si ostil, asa ca nu ne-am simtit bine si am renuntat sa mai Stam o noapte acolo. Oricum, dupa ce am rezervat la un pret, s-a hotarat sa mareasca tariful ca jupanul avea solicitari multe. Nu din cauza pretului am renunata la rezervare, din cauza atitudinii lui. Poate avusese o zi proasta. Pacat ca nu pot avea acelasi cuvinte de lauda ca ceilalti.
Zavada George
Zavada George2 ani în urmă
O locație deosebită, multă liniște, gazde primitoare și amabile, camere curate și îngrijite, fără mirosuri ciudate ... Parcare supravegheata video. Recomand, nu veți regreta!
Lupu Cristina
Lupu Cristina2 ani în urmă
Domnul care ne-a primit a fost la superlativ : calm , amabil, atent , zâmbitor, serviabil si cu mult bun simt . Ne-a arătat camera inainte de a face rezervarea , ne-a rezervat si pentru următoarea zi chiar dacă nu eram hotărâți. La micul dejun a mers sa caute frunze de menta special pentru noi iar servirea si produsele au fost impecabile . Ne-a desenat cu lux de amănunte cel mai bun traseu pentru a vizita cat mai mult in zona si doar datorita dumnealui am ramas inca o noapte . Locația este perfecta : ffff curat , liniste , aerisita , cu o priveliste minunată dar cel mai important este domnul care o administrează . Pentru mine a fost o lectie de simplitate, umanitate si bun simt . Cu siguranta vom reveni . Fam. Lupu din Ploiești
Rica Nan
Rica Nan2 ani în urmă
Condiții foarte bune de cazare. Curățenie, liniste si personal foarte amabil
Locații recomandate