/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Lac Colibita

DJ173A, Colibița 427007, România

Pensiunea Lac Colibita
Hostal
4.5
422 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WHC+6Q Colibița, România
+40 740 034 324
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Natalia malinas
Natalia malinas2 ani în urmă
Privelistea spre lac, locația pensiunii excelentă, este situată undeva pe stânga șoselei, la o distanță suficientă, cit sa nu te deranjeze zgomotul produs de mașini, cu pădure de brazi de-o parte și cealaltă!
Mic dejun grozav, cu produse autentice!
Cina gustoasa, afinata grozavă!
Camere spațioase, curățenie in camera, la baie, liniște peste noapte!
Un sejur excelent, pentru noi!
Vom mai reveni!
Gruia Alexandru
Gruia Alexandru2 ani în urmă
Grup de 8 familii, 26-46 ani ,copii 4-8 ani,
Costul 7000 lei, 2 nopti + 2 mese.
Localizare: Nota 7/10.
NU este o pensiune pe malul lacului, este la 2 km de lac.
Accesul in pensiune se face umpic greu pe un rand de trepti.
Pensiunea este ok, curata, camerele mari, baia ok, camerele au balcon, sala de mese este mare dar nu exista nici o dotare pentru copii. Copii au fost tot timpul in jurul nostru si pe telefoane.
Nu exista terase acoperita
Nici o camera nu are AC.
Sala mare nu are AC dar nu a fost cald.
NICI O CAMERA NU ARE FRIGIDER.
Servicii: Nota 5/10 - aici avem cateva probleme.
Am inchiriat pensiunea in totalitate. (9 din 10 camere)
Divergentele intre noi si proprietar au aparut dupa aprox 10 min de la sosire in momentul in care am intrebat in cel mai politicos mod posibil daca exista un frigider in care putem sa pastram cate ceva (doar bauturi pentru ca mancare am convenit sa NU ducem si sa mancam la pensiune). Intrebarea mea nu a fost deloc pe placul proprietarului, justificand astfel: “acesta este o pensiune, nu o cabana, eu vrea sa vand bauturi…”. Pot sa inteleg acest punct de vedere dar nu pot sa inteleg modul arogant in care mi-a fost spus si acum o sa fac o mica descriere propietarului. O pers la vreo 50+ ani, ursuza, plictisita, cu un aer superior si zambet respingator, cu un ton arogant asemeni politistului de la sat care este rege in zona lui, cunoaste adevarul absolut si nimeni nu-i poate ajunge la “standardele inalte”. Domnul avea de vanzare bere Ciuc si vreo 2 feluri de sucuri, noi eram pregatiti cu Heineken, Proseco si coktailuri.
O alta nemultumire gazdei a fost faptul ca noi aveam o boxa, restul oaspetilor desi am ocupat in intregime locatia, vecini nu exista b) am fost doar familii cu o anumita varsata, cu copii de 4-8 ani.
Am avut parte de cea mai neprietenoasa gazda pe care am intalnit-o vreodata. I-am gasit si un plus proprietarului. Pensiunea mai avea o camera disponibila dar a refuzat solicitari sa o inchirieze.
Eu personal am inchiriat cea mai scumpa camera din pensiune, CAMERA Nr.1, camera “tripla” cu vedere la lac. “Tripla” inseamna o camera cu pat matrimonial si un pat suplimentar care in prima noapte dupa doar 2 ore sa rupt (patul a mai fost rupt si lipit cu banda scotch) si eu nu am mai avut unde sa dorm, mi-am protejat familia, asa ca am plecat din camera si m-am plimbat toata noaptea prin sala de mese .
Gazda spune ca lacul este aproape, de fapt a fost un drum de 2 km (masurat pe GPS), drum facut cu copii de 4-8 ani. La intoarcere am fost nevoiti sa venim dupa o masina Mancarea 8/10
-dimineata decent
- seara … ok, nimic spectaculos dar totusi multumitor.
- in momentul rezervarii mi sa spus ca pt “copii mici” masa este gratuita si pentru “copii” 50%. Ei bine, la fata locului nu a fost tocmai asa, am platit meniu intreg ca si pentru adulti inclusive pentru un copil de 4 ani.
Concluzionez: zona este ok, lacul este superb, pensiunea este decenta, proprietarul este in lumea lui. Aceasta a fost o rezenzie negativa, este pentru prima data cand scriu o recenzie negative. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, mi-am expus propria experienta. A fost prima si ultima mea excursie in acest loc. Sa auzim de bine….
Ioana Tamas
Ioana Tamas2 ani în urmă
Totul a fost perfect de la camera de cazare foarte curată și cu o priveliște minunată, la mâncarea care a fost foarte bună și mai mult decât suficientă. Iar gazda și tot personalul foarte amabil.
Madalina Gerea
Madalina Gerea2 ani în urmă
Priveliste frumoasa din camerele situate pe partea cu lacul, nivelul de curatenie necesita imbunatatiri, meniul in restaurant ar putea fi diversificat, personalul amabil si saritor.
Radu Mesnita
Radu Mesnita2 ani în urmă
Un loc splendid, cu priveliște spre lac și cu gazde foarte OK.
Nicoleta Rabiu
Nicoleta Rabiu2 ani în urmă
Vi se pare ca 100 euro pe noapte este o suma modesta?Mai aveti de învățat multe la capitolul turism și ospitalitate.Tv-nu avea nici macar priza,cablurile lipite.Amenajati de jur imprejur,faceți curatenie,modificati descrierile .PS mergeți in Bucovina să vedeți ce înseamnă ospitalitate.Nu totul se reduce la afinata.
DanySpatar
DanySpatar2 ani în urmă
Nu recomand...la sosire ramai putin dezamagit de ce vezi, mai inchizi ochii ca e buna afinata ce o primesti...daca la sosire e cum e, la plecare e misto rau 😂 oameni buni mai puneti mana si aranjati putin pe afara, putina curatenie si ordine, caci la cum "beliti" oamenii de bani pentru ce oferiti.......
Marieta Bran
Marieta Bran2 ani în urmă
Da,foarte frumos peisajul,proprietarii ok,dat va recomand cind ajungeti sa verificati daca corespunde rezervatea nr de nopti cu ce ati solicitat dv..Noi am solicitat 4 nopti si cind mai aveam una,au spus ca trebuie sa plecam ca avem doar trei nopti,pacat de tot ce este acolo,am plecat cu un gust amar.
Locații recomandate