/Bistrita nasaud/Hostal

Montana Resort & Spa

Colibița 99, Colibița 427007, România

Montana Resort & Spa
Hostal
4.3
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W8W+48 Colibița, România
+40 790 880 033
montanaresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Veronica Dascalescu
Veronica Dascalescu2 ani în urmă
Am ales această locație pentru piscina interioară, dar am primit mult mai mult. Am fost cu copilul nostru de 7 luni și am stat 4 nopți. Am vrut să ne rupem de agitația orașului și să ne relaxăm iar această locație a fost exact ce aveam nevoie. Camerele nu sunt mari dar sunt suficient de spațioase iar noi am reușit să gestionăm bine spațiul având în vedere multitudinea de bagaje ce însoțesc un copil mic 😃. Meniul este á la carte și tot ce am comandat a fost foarte gustos (micii și papanașii iau coroana). Personalul a fost serviabil și deschis în a ajusta mâncarea și băuturile după plac. Pensiunea nu este pe malul lacului ci, din punctul meu de vedere, în un loc mult mai frumos ce oferă o priveliște deosebită asupra dealurilor frumos întreținute de localnici.
Centrul spa este dotat cu tot ce ai nevoie și este foarte curat. Seara s-a organizat o plimbare pe lac cu pontonul mobil și a fost modul perfect de a te bucura de peisajul unic oferit de zona. Revenim cu proxima ocazie!
Ioana mirela
Ioana mirela2 ani în urmă
Camerele sunt foarte mici, nu am avut loc nici sa despachetam bagajul. Spațiul in camera era un culoar de trecere între pat și perete de aproximativ 20cm plus o laterala a patului; cu usa deschisă la oricare dintre baie, terasa sau dulap nu mai puteai circula prin camera, le tineam închise sau le deschideam pe rând.
Baia avea mucegai, curățenia lasa mult de dorit.
Restaurantul are meniu fara prea multe opțiuni iar mesele sunt in intervale prestabilite, nu recomand familiilor cu copii deoarece nu poți lua masa in afara intervalului, iar in camera nu ai frigider.
Mâncarea a fost la nivel mediu, nu m-a impresionat nimic, nici măcar burger-ul casei făcut după rețeta lor.
Ioana Goron
Ioana Goron2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Personalul a fost foarte amabil, mancarea delicioasa, curatenia exemplara in toate incaperile! Centrul SPA, extrem de bine intretinut, este punctul culminant al relaxarii. Multumim Montana Resort pentru momentele unice pe care ni le-ati oferit!
Costisor Jenica
Costisor Jenica2 ani în urmă
O locație superba, personal amabil ospătari foarte atenți la fiecare detaliu ca noi sa ne simțim excelent, mâncare excelenta,super gustoasa si pizza delicioasa.
Ne-am relaxat și ne-am simțit super.A fost un weekend de vis.
Tudor Ciolan
Tudor Ciolan2 ani în urmă
RELAXAREA LA SUPERLATIV! Toate serviciile sunt de calitate maximă! Amabilitatea proprietarilor a fost transmisă întregului personal și completează starea de confort a oaspeților! Un mare plus adăugat frumuseților create de natură și de oameni, la Colibița!
Loredana Craciun
Loredana Craciun2 ani în urmă
O cazare minunata din multe puncte de vedere! Camera in care am fost cazati, desi nu a fost foarte spatioasa si nu am avut balcon (am rezervat ultima camera disponibila), a fost foarte curata si am avut toate cele necesare (dressing, noptiera, priza langa pat si veioza). Patul a fost foarte confortabil. Am avut parte de un sejur superb 3 nopti, 4 zile in care am reusit sa exploram o mica parte din ce are de oferit Colibita! Zona este foarte linistita si absolut superba! Cazarea, desi nu are vedere sau iesire directa catre lac, are de oferit o multime de activitati printre care:
- Plimbare cu pontonul pe lac (pontonul se afla la doar 700m distanta de cazare)
- acces contra cost la piscina interioara incalzita si sauna uscata/umeda
- restaurantul propriu care ofera mancare servita a la carte (raport calitate pret foarte bun, servire rapida)
- posibilitatea de a inchirira biciclete pentru drumetii in zona
- sezlonguri in curtea pensiunii.
- pizza pe vatra

Proprietarii au fost foarte amabili si ne-au oferit detalii cuprinzatoare despre locurile pe care putem sa le vizitam in zona. Ne-au oferit si o harta fizica a traseelor montane ce pot fi parcurse in zona, cu masina sau pe jos.

Avand in vedere ca aproape toata zona din jurul lacului este in mare parte proprietate privata si nu se poate face un tur in jurul lacului, accesul catre ponton si plimbarea oferita gratuit, pe lacul Colibita au fost o experienta intr-adevar inedita si in plus am putut sa facem baie in lac intr-un golf din apropiere.
Andreea Ilea
Andreea Ilea2 ani în urmă
Spa-ul a fost o surpriza placuta, bine pus la punct, cu piscina si jacuzzi mari, salina aranjata si saune de mai multe tipuri. Camerele desi aranjate cu cele necesare, sunt mici si se aude orice zgomot din afara, de la vecini mai gălăgioși. Camera de la parter este poziționată langa sala de mese si bucatarie fiind galagie pana seara tarziu. Pontonul se afla la 7 min de cazare - iar plimbarea organizata cu pontonul a fost o supriza placuta.
Madalina Aanei
Madalina Aanei2 ani în urmă
Camere: foarte mici, cu bai foarte foarte mici. Fără ventilator la baie, am aerisit prin geam la -16 grade. Fără frigider/minibar, fără uscător de par (având in vedere ca e locație cu Spa)
Spa: din cele 4 saune niciuna nu funcționa in parametri când am ajuns. Cea cu Aromaterapie e inexistenta, complet oprita. Cea cu aburi era pornita, dar nu avea aburi și am așteptat vreo 20 de minute sa se încălzească. Sauna finlandeza oprită și neîncălzita, am așteptat cam 40 de minute. Sauna cu infrarosu oprită și neincalzita, am așteptat cam juma de ora.
Salina - asta chiar foarte drăguța. Jacuzzi - pentru noi, neplăcut, fiindcă era plin de copii gălăgiosi, deși era afiș cu accesul interzis copiilor sub 14 ani.
Piscina - ok, dar temperatura apei era cam mică pentru temperaturile de afara.
Mâncare - groaznic, pentru cine nu mănâncă carne, moare de foame liniștit.
Concluzii - supraprețuri pentru absolut tot, servicii îndoielnice, singurul lucru făcut cum trebuie e marketingul, care din păcate e mincinos și nu descrie experiența reala. NU recomand, prea scump pentru Jumătățile de măsura oferite.
Locații recomandate