/Bistrita nasaud/Hostal

Popasul Verde

Strada Valea Borcutului 4D, Sângeorz-Băi 425300, România

Popasul Verde
Hostal
4.5
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9MJ6+2C Sângeorz-Băi, România
+40 787 524 315
popasulverde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionela Bursuc
Ionela Bursuc2 ani în urmă
Este fantastica aceasta locatie. Te simti ca-n povesti!
Victoria Dediu
Victoria Dediu2 ani în urmă
In fotografii impecabil.....insa in realitate lasa de dorit.Sfatul meu, mergeti sa vedeti locatia si apoi achitati. Proprietarii ne-au vorbit fffff urat.Update ! Arata bine in poze dar poti sa iei vreo boală din cauza "curățeniei"....doar asta am spus ! Nu ca nu este inedit ! PĂREREA MEA ! Eu n-am putut !...Sorry!
AndyGeo
AndyGeo2 ani în urmă
Locatie infecta!
Nu achitati inainte de a vedea locul. Nu se merita.
Octavian
Octavian2 ani în urmă
O experiență de neuitat, dacă vrei ceva rustic, vechi o întoarcere în timp vă recomand acest loc, are încălzire cu lemne, dar în rest toate utilitățile moderne, baie cu dus, apă la boiler, bucătărie utilată inclusiv cu mașina de spălat vase. Casa are un miros de lemn foarte îmbietor, dimineața puteți savura cafeaua pe o terasa cu vedere la deal. Pe scurt o să revin și vara.
Iulia Somfelean
Iulia Somfelean2 ani în urmă
Am stat doar o noapte in aceasta căsuța minunata dar ne-am simțit ca-n povesti: casa este o opera de arta, este plină de detalii interesante, îmbina perfect elementele vechi cu cele noi. Este perfecta pentru a te relaxa și a te face sa te simți intr-o alta lume. Fiecare colțișor din casa are farmecul propriu, cel mai mult mi-a placut atmosfera creată de muzica de la pickup, exista o mare varietate de viniluri din care sa alegi. Se poate urca, cu grija, și pe acoperișul plin de flori unde o sa fii răsplătit cu o vedere superba. Foișorul din curte este perfect pentru a face un foc și a găti ceva la grătar. Exista și posibilitatea de a beneficia de un jacuzzi in aer liber dacă plătești o extra taxa. Locația este pet-friendly, ceea ce ma bucura mult, patrupezii au mult loc de joaca in curte. Legat de curățenie, in general locația a fost curata, dar mi-ar fi placut si mai mult sa se insiste si pe detaliile mai mici. A fost o experienta minunata, mi-ar fi placut sa stau mai mult și este foarte posibil sa revin.
Tonia Valeanu
Tonia Valeanu2 ani în urmă
Gazdele sunt foarte primitoare si înțelegătoare. Desi am ajuns destul de tarziu (aproape de 11 noaptea), nu au parut deloc deranjati ca au trebuit sa ne aștepte. Ne-au prezentat căsuța și apoi ne-au lăsat sa ne instalam. Ne-am mai văzut la plecare.

Foisorul de afară e absolut perfect pt grătar si stat seara la povești.

Locul este foarte primitor si cu siguranță ma voi întoarce acolo cu drag.
Titus Bara
Titus Bara2 ani în urmă
Cosy place, friendly and helpful hosts, lots to see around :)

Ganz gemütliches Haus, situiert in einer idyllischen Lage, und mit freundlichen Gastgeber. Gerne wieder :)

Casuta foarte comfortabila situata intr un loc incantator cu multe de vazut in zona. Gazde primitoare si amabile. De revenit :)
Silviu Botis
Silviu Botis2 ani în urmă
O casuta desprinsa din povesti. Merita din plin experimentata aceasta locatie. Ai parte de oameni faini care iti stau la diapozitie cu orice solicitare.
Locații recomandate