/Bistrita nasaud/Hostal

Ariniș

DJ173A, Colibița 427007, România

Ariniș
Hostal
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5VCQ+X5 Colibița, România
+40 740 407 954
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Mihai
Elena Mihai2 ani în urmă
Am luat masa la restaurantul pensiunii Arinis. Mesele de la geam oferă o priveliște frumoasa asupra lacului. Servirea a fost prompta și chelnerițe foarte amabila. Mâncarea foarte bună. Papanașii arata atipic... seamănă mai mult cu un ecler fără umplutura dar sunt delicioși. Sigur revenim când mai suntem prin zona.
Coca B
Coca B2 ani în urmă
A doua stea e doar pentru papanasi (desi nu arata ca papanasii -au forma unei gogosi lunguiete- sunt deliciosi), insa daca nu luam desert...nu dadeam nici macar o stea 😞. Cartofi prajiti probabil din doua serii: 3 sferturi reci, cativa calzi. Tocanita de porc cu 1 kg de vegeta...si salata de varza sarata si acra (noroc ca eu mananc acru). Din pacate nu sunt foarte multe optiuni in zona, insa daca nu sunteti lihniti, cautati alta varianta! 😁
Costy Mark
Costy Mark2 ani în urmă
După un tur în jurul lacului, timp în care am cautat un local unde să pot comanda ceva de mâncare și credeți-mă nu am găsit un restaurant cu meniu și ospătar care să te întrebe ce pofte ai, am ajuns la Ariniș unde mi-am potolit foamea cu o ciorbă de văcuță bună👍 și o ceafă la grătar cu cartofi pai și cașcaval👏 plus că au o pălincă super.. Păcat de zona Colibița,, are un peisaj frumos în rest nu prea găsești un restaurant o pensiune care să-ți ofere o masă bună după drumul pe care îl parcurgi..
DANIEL CRISTEA
DANIEL CRISTEA2 ani în urmă
Locație cu vedere la lac, condiții de 2 stele,miros de canalizare în baie, restaurant mediocru cu personal slab pregătit și morocănos. Proprietarii amabili. Nu recomand, decât dacă nu găsiți altceva!!!
Florentina Dirnea
Florentina Dirnea2 ani în urmă
Curatenia lasa de dorit.
Apa mirosea urat, nu puteai face baie.
Din rest peisaj frumos, mâncarea de la restaurant buna.
Alexandru Oprea
Alexandru Oprea2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună îl recomandă turiștilor din zonă. Uneori timpul de servire este cam lung datorită aglomerației și numărului mare de comenzi. Se stă la rând pentru a prinde o masă la prânz, în weekend. În rest, totul este OK și recomand, mai ales că de pe terasă se vede parțial lacul.
Ciurea sorin
Ciurea sorin2 ani în urmă
A fost o experienta neplăcută! Patronul nu știe sa vorbească cum se cuvine cu clienții! Preturi piperate, mâncarea a venit fff greu și nici nu a fost gustoasă! Patronul sta și te urmareste în ideea ca să mănânci mai repede ca să pună alți clienți în locul tău! 😝😝😝😡😡
Oswald curca
Oswald curca2 ani în urmă
Foarte bună mâncarea!
Locații recomandate